Bak şimdi belki sana uzun gelecek ama bende anlatayım. Benim eşimde alkol kullanırdı evlendikten sonra ikimizde çalıştık birşeyler yaptık kendimize. Araba aldık felan. Sonra bu işyeri ile kavga etti mahkemelik oldu. Bunun kardeşim dediği adam eşim haklı olduğu halde şahitlik yapmadı ben karışmam dedi. Eşim resmen yıkıldı çünkü beni bile gözü kapalı emanet rderdi dost kazığı yedi. Kendini içkiye o kadar çok vurdu ki eve ayik gelmezdi her aksam yolda yuruyemezdi dövme huyu asla yok ama. İçkisi beni mahvetti direndim çünkü beni sevdiğini biliyordum psikolojisi alt üst oldu kafayı yedi coktuk maddi manevi bı anda. Sırf onun yüzünden hala mahkeme ile uğraşıyoruz şahitlik yapsaydı mahkeme olmadan bitecekti. Her aksam içti geldi her aksam 6 ay boyunca ayık gexmedi direndim çok direndim gitmek istedim ama içki için yuvamı yikamazdim bı çözüm bulmaya çalıştım her aksam birini eve davet ettim annemleri çağırdım biri geldiğinde evden çıkmaz asla içmez ağzına sürmez. Düşün icmesin diye 11 ,e kadar millete hizmet ettim. Sonra ne mi oldu ben kazandım şuan ağzına sürmez ayda bir bitane içmek ister yarısına gelince doker. Bende gülerim.demem o ki sen pes etme ben o kadar çok çektim ki anlatamam . Roman olur anlatsam. Ama kazandım yuva yıkmak kolay gülüm kurmak zor. Şimdi arkadaşı çağırınca ben bıraktım diyor herkes hayret ediyor dilek sen gerçekten çok güçlüsün bunu çevirdin diyor evden dışarı çıkmıyor içmemesi için farklı şeyler yap. Asla tartışma daha çok içkiye verir kadınlığını kullan yatak olarak değil ama bozma yuvani inan değmiyor az sabret az diren geçecek benim eşim biraktiysa inan herkes birakir