Bende aynitdim yanına yaklaşınca o koku beni mahvetti. Midem kalkıyordu ya sana en basitini söyleyim cebinde 500, TL para var elektrik yatıracak sen elektriği ödeme git 5 litrelik rakı al ve onu 3, günde bitir. Sabah içmeye giderdi gece 1 de gelirdi ve ben çalışırdım essek gibi .maaşım yattığı gibi tekelde alırdı soluğu ona bile direndim ama zafer benim kazandım. Şimdi bazen bakıyorum cebinde 100 TL var laf aramak için aryorum hadi akşam al gel demlen diyo yok avrat ( benim en sevmediğim laf avrat o yüzden der) param yok ne içkisi der gülüm diren getcekten benden büyüksün belki de ama geçiyor ailesiyle konus benim kocam biraktiysa herkes bırakır 3 günde 5 litre ne demek alkol koması demek. Çözüm bul yıkıcı olma yapıcı ol. Sen kadinsin sen annesin herşeyin çözümünü bulursun. Hem onu o pislikten kurtar hem evliliğini kurtar. İnan ben inandım başardım. Seni bu kadar ikna etmemin sebebi ikinci evliligin bebeğin. Az daha diren daha 1 yıl olmuş. 1 yılını da içkiyi bıraksın diye heba et. Benim çektiğimi köpek cekmedi. Ayık gezmezdi herkes dalga geçerdi dileğin kocası yine yolu bulamıyor diye sabahlara kadar hickirirdim. O Halle ise giderdim bak şimdi dileğin kocası 5, dediği zaman elinde içkiyle değil ekmekle evde.