0 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (3,863 puan) tarafından

İlk cocugim 35 haftada gelişmemiş anne karnında benden idrar enfeksiyonu gectii gelişiminde gerilik oldu  benimde hatam  enfeksiyon ilacı kullanmadım ama hastanede doğru düzgün takibini yapmadı gelişimi konusunda herşey yolunda dendi hep bana bı hastalık soylemediler.sonra ben 42 haftaya kadar bekledim gelismemis  bebeği ..o hasteneyi biraktim başka bı hastaneye takipliyiz

Bura  Gazi hastanesi  herşeyi kontrol ediyorlar .sma dediler çıkmadı şükür .
Cocgim geç oturdu geç yürüdü bu cmv denilen  tanı yüzünden.noroloji kasların gucsuzluk var dediler . nöroloji istedi 
1 sene önce gen testi verdim çıktı kasla alakalı bı durum dan supheleniyolar  .
Anne babadan test aldılar bugün bizden büyük ihtimal anne geninden geliyor .bennikinciye hamileyimm..

Üzülmemek elde değil ..
Gelisiminsde gerilik var 3 yaş gibi degil 2 yaşında gibi gözüküyor kilo alımı az  onla alakli olabilir 

1 cevap

0 oy
(2,521 puan) tarafından
İmtihan canım sağlıklı olsun da .bende üç senedir neler çektim ama asla şikayet etmiyorum benim de kızım zayıf 3 yaşında bı buçuk iki gibi duruyor ama sağlıklı yanımda Allah onu bize bağışladı sonradda toparlanirlar dua et 
(3,863 puan) tarafından
3 yaşında benimde şimdi bu kas ile ilgili bişey deniliyor gen testinde çıktı.zayifligi takmıyorum sağlıklı olsun yeter ama yoruldumm hep ihtimal hastami hastami diyee
(2,521 puan) tarafından
Anlıyorum ama dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çare yok . Benimkinin reflüsu var aylarca yattı vitamin alamadı diye dişleri kırıldı hep yetmiyor huysuz bı çocuk üç senedir bı ayağım hastanede . Kalp hastası kizim 14 kez ameliyat kapısında can verip aldım onunla ama şükrediyorum evet zor ama imtihan
(3,863 puan) tarafından
Allah şifa versin ..Aynn imtihan güçlü olmak gerekiyor belirsizlik yoruyo beni hep testden teste bekle bekle Sabire sabirr
(2,521 puan) tarafından
Amin rabbim evlatlarımızı önce İslam'a sonra bize bağışlasın
(3,863 puan) tarafından
Aminnn .Rabbim verdi biz kullariyiz kaderde ne varsa  onu yasari
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 186 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 325 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,782 soru

12,396,177 cevap

44,172 kullanıcı

Kategoriler

...