Köye kaynanamlara gittim kaç gündür.
Dün gorumcelerim de geldi.
Zaten aramız limoniydi.
Dün karnın hiç buyumemis dediler eltimde ferace giymiş ondan dedi bende dokundum karnıma bbence iyi dedim. Büyük görümcem hemen kızdı utan utan dokunma karnına kaynanan burda dedi bende direk elimi çektim. Kaç dakika sonra baktım mutfakta konuşuyorlar hiç edebi yok hiç utanmıyor elini karnina koyuyor falan neyse birşey demedim.
Bugün de eşim geldi yanlarında çocuga kıyafet mevzusunu falan açtı direk hayır alma bir batanniye bir hastane çıkışı yeter falan.
Bende dedim nasıl almıyorum ya alacağım dedim bir kere de bizi dinle biz bu yoldan geçtik sana alma diyoruz falan bende ilk çocuğum ve 7. Aydan sonra hergun gelebilir dedim tabiki hazırlık yapmak zorundayım dedim sende hiç utanma yok bir kerede kes sesini biz gorumcelerimize hamileyiz demeye utanirdik sen sanki dünyadaki tek hamilesin rezil ettin kendini falan dedi direk çıktım odadan. Evime döneceğim zaman da eltimle vedalastim onlarla vedalasmadim. Kaynanam da benim kızım hasta ne istiyorsun ondan niye görmedin onları dedi bende hastayım yeter dedim direk büyük kaynima söyledi durumu kaynım sağolsun geldi benimle konuştu üzme kendini sen iki canlısın bir kere sen bir kere onlar birbirinizi idare edin falan dedi sakın sakın aklına takma dedi ama işte ben sinirden bir türlü kendime gelemiyorum. Ben mi çok abartiyorum ya