0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Arkadaşlar kaynanamibi anne olarak görüyorum bana iylikleri dokundu sagolsun hastalandim bakti bebeyim oldu ilk zamanlar gece o bakti bebeyi büyütmemde bana yardim ediyor bende o rahatsizlaninca ona bakiyorum ama arada hafif tartişmalarimiz da olmuşlu var mesela bana bacak bacak üste atib oturma diyor hep kim bacak bacak üstüne atib oturuyorki diyor bende evdeyik kim varki diyorum ben varim diyor sevmiyorum oyle oturmani fln bende sinirlendim içimde cunki kimsenin yaninda oyle oturmuyorum  pantalon giyorum baxaklarin acik dişarda kalmiş yemek yapiyorum yemeyi oyle deyil boyle pişir cocuga bazi şeyler yedirme fln filan ve s. Bende daraliyorum işime karišilmasini pek sevmiyorum sinirlenib bi şey dediymde de küsüyor bende sonra acaba sucun hepsi bendemi diyorum sesizce otursami kendi köşemde diye kötü gelin olmuş oluyorum kaynanamla ayni evde kaliyoruz ve hicbi zaman ayri ev olamicam sizce kõtü gelinmiyim ben kocama da anlatmak istemiyorum şikayet gibi olur bende icimi size dökmek istedim sevgiler:)

3 Cevaplar

0 oy
(3,558 puan) tarafından
Halamın gelini vardı tatlım halam derdi iş buyurrum yapacağına da tamam der yapmacagina da derdi sende öyle yap benimde kaynanam çok konuşuyor aşırı çok yani mesela bana diyor ki yarın lahanayi hasla sar kalanını dolaba koy bunu gün boyu 10 defa söylüyor bana ruh halime bağlı kızdığım da oluyor sustugumda ama benim kaynana küsmez o yönden iyiyim bende kusmuyorum gerek yok bende bu evden başka yere gidemicegim için idare ediyoruz 
(65 puan) tarafından
Evet bende ayni kavga fln sevmem bu yuzden cohu şeye susuyorum elden ne gelir
(3,558 puan) tarafından
Birazda anne babamla kus olduğum icin üstüme fazla gelmiyor ya sayarsan say yapısına bağlı insanin
(65 puan) tarafından
Evet öyle tabiki
-Reklam-
0 oy
(11,371 puan) tarafından

Canım kaynanalık yapıyor boşver he de geç yani :D

(65 puan) tarafından
güldürdünüz beni sagolun aslinda onu uzmek istemiyorum iyi bi anee ama işte insaniz cok dayanamiyoruz
(11,371 puan) tarafından
Kız ben kendi annemi bile çekemiyorum emir verirken kaynana hiç çekilmez
0 oy
tarafından
Kötü gelin mi, bunu sana hissettirenler onlar . Anne kız bile arasında böyle oluyor. Kötü gelin olmak değil canım , sadece insanlık hali normalsin . Kötü değilsin , gayet normalsin , ama büyükler severler herşeye karışmaya o yüzden oluyoo. Sen bişey deyincede sanki sen kötü gelinmissin gibi hissettiroyorlar. Bende 2 sene birlikte oturdum böyle düşünüyordum  ama kötü değilmişim , bende bir insanmışım.
(65 puan) tarafından
Teşekkürler canm kaynanam aslinda kotu insan diyil sadece bilmiyorum kaynanalik yapmayi seviyor sanrm bu kadinlar ben demi ooyle olurum diye bazen icten ice hak verdiyim de oluyor
tarafından
Eminim kayınvaliden kötü değildir zaten kötülük için olmuyor bunlar , sadece büyükler işte . Gördükleri gibi davranıyorlar ama sende kötü gelin değilsin dediğim gibi insanız heran herşeye olumlu olamayız yada ne bileyim heran güler yüzlü olamayız. Sende kendine bunu söyle

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 750 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 379 göst.
+2 oy
11 cevap 654 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
16 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,709 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...