Basta ben anlatıyım eşimin de benimde 2. Evliligimiz ben o zamanlar alkol kullanıyordum esimdebei basta arkadaş ortamında filan görmüş çarşı da vs sonra bu instagramdan beni takip ediyo bende nreye gitsem paylasrdim bu da uzaktan 1 bcuk seneye yakın beni izlemiş neyse bi kac kere tam gelip bnimle tanismak isteyeceğini söyeip açılmak istemiş ama yaa hep brileri varmış yanimda yada o gelene kdar ben kalkmış oluyomusum ordan sonra bu uzaktan takibe devam etmiş kız kardesimle ayni iş yerinde çalışmaya başladı kız kardeşime espriyle karışık her sferindeablani bna ayarla diyip druyomus en son kardeşim bana dedi ama ben cddiye almadım hatta dalga geçtim açık ilişki kabul ediyorsa ölü filan dedim zavalli kocam da açık ilişki ne dmek bilmiomus olur demiş kardesime ama ben dalgasindaydim olayın hala cnkü evlilikten o kdar korkmuştum ki asla evlenmicem bi daha diyodum gelen görücülere dmedgimi birakmiyodum o derece neyse bi aksam yine iciyorum kocam mesaj atti afyt olsun vs diye sonra laf döndü dolaştı beraber icmeye geldi bende akşam beraber şarap içelim dedim ve aksam ictik sonra bi baktım ki sevgili olduk 2 sene oldu tabi bu süreçte peşimden koşması naptgini nasil takip ettiğini filan anlattı bende bi şans veriyim dedim ve temmuz 27 sevgli olduk ağustos 17 de nişanlandı Eylül 14 de evlendik hersey 2 bcuk ay içinde oldu öyle ki asla evlenmem diye karşı çıkan ben ailem sok içinde kaldı ve en komik olan şey ise o ailesiyle görüsmüyordu bni istemeye 3 arkdsyla beraber geldi benim hikayem böyle yaa sizin ki
Simdi ise en güzel iyikim