Bizimki de biraz ilginç o yüzden anlatayım. Bizim babalarımız hala dayı çocukları. Daha önce dedesinin babası (100-150 yıl önce falan) 4 tane eşi var hiç birinden çocuğu olmuyor. Eski zamanlar ya işte köy yeri tıp yok doktor yok gidiyor benim dedemin halasıyla evleniyor. Sonra ondan bir tane erkek çocuğu oluyor o da eşimin dedesi:) sonra da bu büyük dede, aynı evden aileden tek oğluna dedemin kız kardeşini yani babamın halasını alıyor:) daha sonra bizim hala tek çocuk ya soyu ilerlesin, 10 tane doğuruyor. Eşimin babası da dahil. Neyse şuan da ben 24 yaşındayım. 17 yaşındayken kaynanam beni gördü istedi yok dedim. 18 yaşında eşimin amcası geldi konuştu yok dedim. Sonra 20 oldum yine aynı amcası geldi istedi bu sefer rahmetli kayınbabam yollamış kendisi hastaydı o zamanlar kanserdi. Yine yok dedim:) 21 oldum abisi istedi yok dedim. Aradan bir kaç geçti halası istedi yok dedim. Bu arada ben eşimin abisini iki amcasını halalarını tanıyordum. Kendisi de benim dayılarımı amcalarımı vs tanıyor. Zaten aileler biliyor birbirlerini akrabayız ya biz tanışmıyoruz ama. Yine 21 de en son kayınvalidem haber yolluyor gelelim bi çayınızı içelim diye. Yengem bana söylüyor bende diyorum bu beni daha önce istedi istemiyorum ben ne bu böyle kel:) sonra dedim rahmetli dedemin hatrına gelsinler bi çayımızı içsinler görürüm beğenmedim derim artık pes ederler. Geldiler gördüm diyemedim istemiyorum diye. Gördükçe sevdik:) 1 buçuk ay sonra nişanladık bir yıl sonra evlendik şuan 38 haftalık kızımıza hamileyim. Pazar günü de Evlilik yıldönümümüz. Velhasıl kelam, aynı evden aileden, aynı eve aileye gelin giden 3. Kuşak oluyorum. Bazen derim size bi tek bizim kadınlarımız dan hayır var:) biz de olmasak kökünüz kururdu diye:)