Bilen bilir kayinlar la kalıyorum... geçen sene bebek emzirdigim için eşim bazen kuru yemiş kuru kaysi alirdi sit yapsın diye bnde mutfağa koyardım onlar da alır yerdi 4 kişi hepsi bı avuç alsa bitiyordu bmde aldım artık eşime dedim odama köy çekmeceye arada yerim neyse bir ara düğüne gittik birkaç ay önce eve geldim baktım sandığım karıştırılmış bnde anlarım bi yer karışınca sandığı güzelce düzeltirim çünkü...neyse zaten gidişte kapıyı çekip gitmiştim gelişte kapı açıktı bişey demeidm çünkü hangisi bilmiyodum sonra kendi geldi dedi çay içerken o kadar odanda kuru biseyler aradım bulamadım diye bnde o kadar sinirlendim ki sonuçta düğüne gitmişim belki ortalikda kıyafetim Var..... ki asla bırakmam odamı toplar her zaman belki yolda öldük diye ... neyse o öyle diyince deseydin ya abi düğüne gitmeden verirdim sana dedim konu kapandı .... şimdi odanı kitle diyen olacak kilidi yoktu bide kapıda biraz tuhaf kilit tutmuyordu geçen sene görümcem de gece 12 de kapı çalmadan odama girip biseyler isteyince baktım olacak gidi degil kapıyı soktuk yaptık şimdide gittiğim her yere kapımı kitleyemem ki unutuyorum insanlık hâli ... kapıyı özellikle açık birakip gitsem gelişte kapalı buluyorum . anlamadım artık odamda yiyecek bisye de yok niye giriyor sonuç da özelim var orda eşime desem mi bu durumu çok rihatsiz oluyorum eşim kesin şey der abindir kötü niyetle girmez diye çünkü ilk söylediğimde öyle dedi ne yapmam lazım uzun oldu kusura bakmayın