Kızlar merhaba ben kayınvalidemle yaşıyorum 7 aylık hamileyim kayıpederimin dedesine bakma sırası bize geldi bana dediki sadece 5 gün bakacaksın bir kaç saatliğine diye çalışıyor kayınvslidem cumartesi günü öğlen işi bitiyor bana erken gelcem dedi akşam saat 6 da geldi yok neymiş iş yerinde tadilat varmışta işi uzamış mahallede komşulara gitmiş kahve içmeye eşimin yengesine sordum geldimi buraya diye saat 2 de evdeydi erken gelmiş banada yalan söyledi 2 haftadır aynı şeyi yapıyor bende bu sefer ona dedimki saat 2 ye kadar beklerim gelmezsen bırakır giderim dedeyi yine erken gelcem dedi hayret erkende geldi bundan sonra böylemi yapmalıyım kendime eşime vakit ayıramıyorum birde herşeyi çok abartır çok yalan söyler millete anlatıncada o haftanın beş günü 3 saat bakar sadece diyor ama sabahtan akşama kadar eşimle ben bakıyorum eşim yarım gün evde oluyor siz olsanız tepki gösterir miydiniz ben eşimin yengesinden duyunca söylemedim millete kahve içmeye gidiyon sonra işim uzadı diye yalan atıyon diyemedim