0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
Hanımlar kaynım urfadan geldi birkaç gün kalmaya öyle her yemeği sevmez yemez ben yemeğimi dün geceden yaptım yanina onun sevdiği şeylerden yapsam mı ama yapsam da beğenmez cins biraz en güzel yemeği yap yine laf bulur söyleyecek annesinin yemeklerine bile öyle birkaç kere oraya gittiğimizde tersledim bunun yüzünden sevmem zaten kendisini üniversiteye gidecek geçerken uğradı oğlumu sevmek için kuru fasulye pilav yaptım onun günü bugün haftalık yemek listesi yaparım ona göre yaparım hep 

3 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bence gayet iyi yanina aparatif biseyeler koy yerse yesin yemezse kendi bilir açıkçası
(256 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum yanına cacık turşu falan koyucam salata yapıcam bunun dışında yapmayı düşünmüyorum ama yinede fikir almak istedim
(4,224 puan) tarafından
Aynen yeterli olur
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Valla madem ne yaparsan yap begenmeyecek laf edecek hıc yorma kendini zıkkım yesin. 
(256 puan) tarafından
Valla öyle annesi biz ordayken kalktı tava yaptı gitti odun ocağı yaktı sırf onun için yedi 2 ekmek yedi yanında daha yerken olmamış yapamamışsin diyor yeme o zaman kalk git dedim sofradan aldım tabağını başka şeyden anlamıyor çünkü sofrayı 4 4lük diz yine bişey bulur bu olmamış bunun busu fazla olmus
0 oy
tarafından
Üniversiteye değil askere bı yollayın gitsin gelsin bakalım adam olsun once
(256 puan) tarafından
Sanmıyorum olacağını böyle gelmiş böyle gidecek belli

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,149 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 302 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 472 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

410,884 soru

12,364,644 cevap

41,882 kullanıcı

Kategoriler

...