Kızlar erkek kardeşim 8 yaşında ve okul hayatı ile birlikte dürtüsel hareketlilik teşhisi konuldu ilaç kullanıyor hatta bununla ilgili akademik olarak çok üst düzeyde çıktı ve bunu bitirmesin diye de 2 senedir kullanıyor ve belli saatlerde ilacın etkisi geçiyor akşam 6 7 gibi
Elinde her şeyi olan bir çocuk bir dediği iki olmayan bir çocuktur elinde telefon tablet bilgisayar PlayStation ve daha fazlası var
Ben hep şımarıklık demiştim kendi kendime sınırlarını ve herkesin sınırlarını çok zorlar 10 aylık bir bebeğim var uyurken durduk yere çığlık atar değişik değişik bağırır sessiz olur musun dediğinde tamam der ama 2 dakika sonra tekrar yapar
Akşam annem çok hızlı bir şekilde sırtına vurdu çıkan sesten ben bile irkildim O an benim canım acıdı diyebilirim
Kardeşim odasına gitti aynadan odasına baktım ne yapıyor diye tek başına oturmuş yatağa sadece bakıyordu o an yanlızlık çektiğini hissettim sanki yanına gittim onu kendi bebeğimden bile daha çok sevdiğimi söyleyince öyle bir sarılıp ağladı ki ağlamamak için odadan çıktım o an içimden keşke biraz daha büyük olsan da alıp seni götürsem dedim
Acaba şımarıklık değil de yanlızlık mı