0 oy
443 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşinizin ailesi dengesiz mesela size laf söyledi cevabını verince sizi savunur mu yoksa ezdirir mi böyle durumda ne yaparsınız ailesine nasıl davranırsanız 

37 Cevaplar

0 oy
(16,572 puan) tarafından
İlk evlendiğimiz zaman fazlası ile ailesi yüzünden kavga ettik şimdi birlikte yaşamıyoruz yılda bir iki görüşüyoruz eşimde de geline karışmayın şeklinde bir tavır var kaynanam çok konuşmayı kendini övmeyi akıl vermeyi seven biri epeydir sorun yaşamıyoruz ama bir şeyi elli kere değince ya da benim verdiğim bir kararı sorgulayınca sesim yükselir eşimde o ortamda dengeyi bulur genelde 
tarafından
Anahtar ne alaka ya eltini örnek alma o boyun eğmis mutlu değildir eminim seni de dibe cekmeye çalışıyor belli aman bu kaynana bozuntusu da bıraksın sizi kocan zaten birey olmadan neden evlenmiş ki valla Allah sabır versin kendine iyi bak pabuç birakma
(91 puan) tarafından
Nereye çekerlerse oraya gidecekmişim yani kendi kararlarım olamazmış ben gelinmişim herşeye he diyecekmişim. Evlendiğimizin sabahına annesi bana dedi eltin kadar olsan bana yeter arkasından eşim yengem kadar olsan yeter diye bende kavga ettim bağırdım çağırdım eltimin bacısı yokmuydu onla evlenseydin diye öyle kapandı. Bi aradan sonra yine kavga ettik çok kötü ailesi yüzünden bana dedi ki sen değil dünya da kimse yengem gibi olamaz diye . Yenge demiyo ismiyle hitap ediyo zaten hep kendinden de büyük eltim
(91 puan) tarafından
Eşim annesine sormadan bi karar alamaz
tarafından
Benim 4 aylık oglanda öyle
(16,572 puan) tarafından
Yengen gibi olmaya hiç niyetim yok benim kendi aklım var fikrim var de asla da söz konusu yenge gibi olma yenge iyi olduğu için övülmüyor onu yönetebildikleri için onu övüyorlar
-Reklam-
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Benim eşim ilk başlarda hiç sesini çıkarmadım hep ailesini haklı görürdü takı gerçekleri görene kadar baktı ki hep arkamdan konuşuyorlar haksızlık yapiliyo bana şimdi bı sorun oldu mu savunur bazen yanımda bazen arkamdan
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Direk yüzüme laf soyleyemezlrr lafını veririm cazgır gelinim ben :)) ha eşimin yanında birşey dediler diyelim eşim benden önce cevabını verir ben verirsem kaldıramazlar ailesini koruyo yani ondan yolumu kesiuo ,:))
tarafından
Cazgır nasılsın kız taktik ver
(5,500 puan) tarafından
Başından beri ayniydim canım ben lafmi dediler laflarını verirdim yutmazdim yani hak ediyorsa kim olursa olsun susmayacaksin niye ben üzüleyim onlar üzülsün
tarafından
Babası yaşlı diye istediği gibi laf söyledi en sonunda aramızı bozdu gebersin ölse de kurtulsak diyorum artık
(5,500 puan) tarafından
Öylede demr canım babası sonuçta benimde kayınpeder dediğim dediktir bı laf doylesen tansiyonum kalbim der ben görmemeye çalışıyorum sadece ben biliyorum diyen cinsten
0 oy
tarafından

Şuna eminim eşimin ailesi kadar dengesiz başka aile yoktur ama çok şükür bizim ilişkimizi etkilemiyor ve eşim sağ olsun dengeyi korur asla ezdirmez beni aynı şehirde yaşamak bile beni rahatsız ediyor du başka ile taşındık 

0 oy
(9,353 puan) tarafından
Asla izin vermez bana şakasına bile birşey deseler 6 sene birlik yaşadım eğer kocam arkamda olup beni koruyup kollamasaydi net bosanirdim masaAllah hep arkamda var olsun 
tarafından
Oooo maşallah
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla eşime hiç gerek yok bana laf söyleyeni önce ben uyaririm zaten ha eşimin tepkisi de nettir kimse karışmasın etmesin der saolsun
0 oy
tarafından
Asla ezdirmez benden önce o cevabını verir susturur 
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Ailesi ezdirmez ezdirecek olsa da eşimin ağzına bakmam kendim cevabımı verirdim 
0 oy
(993 puan) tarafından
Öyle birsey olamaz ben zaten yapı gereği kendimi kimseye ezdirmem ama ola ki öyle birşey yaşandı eşim gereken cevabı da verir tavrı da gösterir.
0 oy
(8,879 puan) tarafından

Valla baştan beri hiç ezdirmedi halada ezdirmiyor <3

(91 puan) tarafından
Helal olsun maşallah
0 oy
tarafından
Asla ezdirmez sağolsun
0 oy
(12,050 puan) tarafından
O insanin icinde olacak. Kayinpederim 4 erkek kardes diger 3 tanesi genclikte hep karilarini dovmus analarini tutmuslar ama kayinpederim hic dovmemis(ki olmasi gereken. Vede ne annesine laf ettirmis nede kaynanama. Ikisinede birbirine asla laf ettirmemis. Biz Allaha sukur bi sikinti yasamadik ana esimde oyledir ne sen ona ne o sana der hep. Ama yeri gelir canim biseye sikilir anlatirim ya derki verseydin cevabini eltime yada kaynima yadq kayinvalideme mesela. Bana konusma ver cevabini ben arkandayjm diyo mesela
0 oy
(913 puan) tarafından

Ben susuyorum eşim konuşuyor.:)

Ağzımı bile açmıyorum.

Dunya yansa umurumda değil.

Ama aramız iyi

0 oy
(4,452 puan) tarafından
Asla eşim ailesine ezdirmez  beni bırakmaz kaynanam  bana bir laf etsin bende  laf etmem asla saygımı bozmam benim yerime eşim der
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Ezdirmez eşime kalmaz zaten bende ezdirmem kendimi dayanamam patlarim cevap veririm neden cevap veriyorsun da demez eşim yani 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Benim cok sukur oyle bi problemim olmadi esimin ailesi ile ama ne esime ne ailesine kendimi ezdirmem bahsettigin gibi bir aile olsa. Ezdirilmemek icin kimseye ihtiyac duymam. Kendim hallederim.
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Eşimin ailesi çocuğumun doğum gününde bana saygısızlık yaptı evlendiğimizden beri yapıyorlardı ama eşim denk gelmedi hiç o gün denk geldi bir daha ailem kapına gelip senden özür dileyene kadar aramayacaksın dedi kendi de görüşmüyor bende görüşmüyorum ailesiyle. Ailesi onun tepkilerinden korktupu için cesaret edip gelemiyormuş çok haber gönderdiler ama eşim oralı olmadı
tarafından
Eşine selam söyle çok sanslisin canım Allah bozmasın
(1,430 puan) tarafından
Amin canım hep söylerim en büyük şansım diye Rabbim herkesin yuvasına huzur versin
0 oy
tarafından
Kimseyi kırmadan benı savunur
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Sus boşver birşey deme takma kafana bunu der
(271 puan) tarafından
Aynı benımkide ya bazen cok kızıyorum benı savunmuyorsun dıye oda napim bırıniz anam biriniz eşim diyor onada hak veriyorum ama bazen iş çığırından cıkıyor
(1,347 puan) tarafından
Yeri geldiğinde konuşmalı eş yoksa çok eziliyorsun
0 oy
(18,482 puan) tarafından
Ailesi de ben de saygıda kusur etmeyiz. Allah razı olsun. Öyle bişey olsaydı da eşim ezdirmezdi. 

İlgili sorular

0 oy
76 cevap 1,223 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 437 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 471 göst.
21 Haziran 2023 Aile kategorisinde Minikii (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 501 göst.