gecenlerde 3 oğlum ve kızımla taksiye bindik eşimin yanına gideceğiz neyse işte bebek arabasından kızımı aldim bu arada kızım 1 buçuk yaşında aldim kucağıma bebek arabasından kızımı arabayı katlayıp taksiciye verdim bagaja koydu oglanlardan en büyüğü öne oturdu ikisi yanıma oturdu neyse işte oturdum taksiye bi baktım kızım yok arka koltukta ben bağırıyorum çocuklara kız nerde kız nerde die ama nasıl feryat figan bağırıyorum yürüdü koşarak gitti sandim bi an indim arabadan kızı arıyorum bakıyorum sağa sola ağlıyorum taksici de napacagini şaştı adam başka bir kızım daha die düşünmüş garibim sonra arkadan ortanca oğlum dan bir ses geldi anne kardeşim kucağında ya diye puhahahahahahjakakak benim kız da fenaaaa ay bi ses versene kucagimdaki bebeyi unutmusum öndeki büyük oglum da kucağıma bakmamış hiç garibim bi sağa koşuyor bi sola kardeşini arıyor ayyyy taksici bi güldü bana bi güldü rezil oldum resmen bende hem ağlayıp hem gülüyorum bütün bunlar birkaç dk sürdü ama kalpten gidecektim korkudan sizde gülün hadi :):) birde gerçekten kaybetmişim gibi nasıl sarılıyorum kızıma öpmelere doyamıyorum hani kaybettim ve sonunda buldum ya sjsdjsjskakk