+1 oy
1,900 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından

Günaydın kızlar dün ben kullanıldığımı farkettim nerden nasıl başlıycam bilmiyorum 6 ay önce evlendim karnımda 3 buçuk aylık bebek var ben izmir'liyim gönlümü bir maraşlıya kaptırdım ben 25 o 30 yaşında çok severek evlendik yada ben çok severek evlendim ben 112 de çalışıyorum eşim jandarma neyse dün bir durgundu belliydi aramızda hiç bir sorun bile yokken beni karşısına aldı nazlı ben evliliği yapamıyorum boşanmak istiyorum dedi başımdan aşağı kaynar sular aktı daha da beteri eşim hakkaride görev yapıyor açık açık bana ben batıya gitmek için evlilik yaptım hakkını helal et dedi sadece yüzüne şunu söyledim hadi benim günahıma girdin bebegimizin ne suçu vardı dedim şuan istediğinizi soyleyin bana kızın vs öyle bir dueumdayim ki daha 6 ay önce baba evinden çıktığım eve bu sefer karnımdaki bebemle gidicem hayat şimdi başlıyor ben ailesinden oğullarına tepki vermesini bekledim biri bile dönüpte hiç birşey demedi düşünüyorum da demekki bunların hepsi planlıymış hayat benim için bu saatten sonra sıfırdan başlıyor:'(

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim ilk eşim de benimle taki para için evlenmişti hem başka bi kıza inat için evlenmişti ailesi de alacakları varmıştır taki para altin onları toplayalim demişler hayat işte 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,502 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,055 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 559 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kcmzdlber (1 puan) tarafından soruldu
0 oy