Kuzum zaten ben de yatmadım doğru düzgün. Doğum yaptım ertesi günü çıktık hastaneden 1 gece kaldık. 3. Gün tekrar gittik hastaneye kızımı kontorole. 4. Gün fotoğraf çekimine gittik. 5. Gün biraz dinlendim. O gün de kaynanam geldi. 6. Gün misafir geldi. Zaten kaynanam hiç bişey yapmıyordu evde. Sadece yatıyordu tüm gün sanki kendi doğum yapmış. Sabah kahvaltı akşam yemeği çamlır bulaşık ben yapıyordum. 8. Gün tekrar hastaneye gittik sağlık ocağına da. 2 saatlik uykuyla gittim. Sabah 9 da çıktım 11 de geldim kahvaltı hazırladım mutfağı topladım uyudum sormadı bile bebek nasıl doktor ne dedi ne yaptınız diye. Neyse, sonrasında ben hep yaptım herşeyi. Mecburen ayaklandım. 9. Gün kendim için gittim dikişim iltihap kapmıştı sıktılar vs yine sormadı. Zaten ihtiyacım da yok bişey yapmasına. Eşim de görüyordu annesinin bişey yapmadığını. Yemek istiyordu ondan ben yapıyırdum biliyor o da soruyurdu kim yaptı diye ayırt ediyor yemeklerimizi. Annesine kızıyordu yemek yap bu kadın ameliyat oldu sütü olsun diye yemesi lazım yatması lazım diyordu. Bir kere çip börek yaptı içine nohut koymuş. Ben yiyemem bebeğimi rahatsız eder çok gaz yapar biliyor o da söylemişti bana yine de koymuş. 4 gün oldu hala duruyor. Şükür ettiğim şey eşim görüyor bunların hepsini. Eski günlerini hatırladın heralde o yüzden anlattın. Ama eşine de bravo cidden çok iyi yapmış.