0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yeni evli olmamıza ragmen 4 5 gündür eşim cok degişti sürekli köye gidiyor daha öncede gitmişti günlerce kalmıştı benle kavga edip hemde kışın sürekli oduna gidermiş annesi babası için köyde yaşıyorlar onlar neyse yılbaşında odun işi bitermiş sonra 3 ay bahçe yaparlarmış ekime kadar da haftada 1 gün pazara gidermiş annesi babası biz şehirdeyiz 500 liralık mazot yakıyor arabada hepsi eşimden parası annesigile çok yaşlı insanlar durumları da iyi bende eşimle tartıstım sürekli ailene zaman ayıracaktın da beni niye aldın diye eşim operatör iş yeri yakın ama uzak yerde çalışmasını istiyorum ya sen git ya hepimiz gidelim diyorum buradan uzak kalmasını istiyorum sürekli onlara masraf edip bizden kısıp ilgisiz bırakıp köye gidiyor akıl verin çıkmazda gibi hissediyorum kendimi 

4 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından
Valla bacım evlendikten sonra anneci babacı oluyorlar. Benim ki de öyle evlenene kadar hep kavga ederdi şimdi ordan çıkmıyo edemiyo hep orda kala. Bende diyom benm başımı niue yaktın diye ama ne çare. 
(91 puan) tarafından
Şimdi annesi de öyle oğlum da oğlum. Bana diyo dünya da oğlum gibi koca bulamazssın her görüştüğümüzde kadının ilk lafı budur. Ama evlendmedn önce umrunda değildi nerde ne yer ne içer bilmezdi şimdi ise tekrar karnına sokacak tövbe tövbe
tarafından
Beni arkasız buluyor ailem arkamda olsa bu kadar yapamaz
tarafından
Sende benim gibi gelini bulamazsın de
(91 puan) tarafından
Desem de aynı. Aynen canım benim ailem çok karışmaz evliliğime çok gelip gitmez babam zaten gönülsüz verdi bunlarda vuruyo imansızlar
tarafından
Eşimde öyle ailem arkamda olsa olmuyorlar işte
-Reklam-
0 oy
(4,221 puan) tarafından
O kadar merakliymis madem evlenmeseymis bazıları cidden sinir bozucu derecede oluyor
tarafından
Hiç sorma böyle oldıgunu bilseydim senle asla evlenmezdim dedim 1 haftalık evliyken bile benle kavga edip köye gelmişti ablasıyla
0 oy
(5,320 puan) tarafından
Başından beri mi böyleydi? Yani anne babasına hep mi düşkündü? Eğer öyleyse sen bile bile lades demişsin. Ama evlendikten sonra olduysa bi ayar vermen lazım. Eşim şükür böyle bir adam değil. Ben söylemesem annemlere gidelim bile demez. 
tarafından
Evlendikten sonra böyle oldu aslında hep böyleymiş bana anlatmamış kabul etmem diye bunları kabulleneceksin ben senide onları da bırakmam diyor diger abileri uzakta hep bu yapmış bende üzülüyorum ilgilensin tabi ama bu kadarı fazla gidiyor köye hem bir sürü zaman ayırıyor hem maddi zarar her gelmeye markete girer 1000 1500 liralik alışveriş yapar bize almadığını Oraya alır poşet poşet
0 oy
tarafından
Esyalarini topla koy kapının önüne annesiyle yaşasın 
tarafından
Ailesine en ufak laf dediğimde benle kavga ediyor ben onları yapmak zorundayım diye diğerleri hiç zorunda degil herkes tatile gelir köye benim öküz herif arabanın arkasını doldurur getirir millet yer içer gider
tarafından
Postala anasının evine madem zorunda orda kalıp yasasin
tarafından
Bir kuruşş para göndermez iki cocuk var nasıl bakim çalışmıyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
11 cevap 374 göst.
0 oy
5 cevap 270 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 674 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Esraaa_temell (447 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,059 soru

23,785,106 cevap

316,588 kullanıcı

...