hemen bugün için özet geçeyim mesela bugün oğlum sünnet ettim ablaları annesi hiçbiri aramadı beni hiçbiri kardeşini arayıp tebrik ettiler allah sana bağışlasın dediler anneside öyle beni insan yerine koymuyorlar sadece bunlar mı hayır çok çektim ellerinden çok bende üzülüyorum kocaman dedim niye seni arıyorlar ben senin eşin degilmiyim bana bugün değer vermiyrolarsa sebebi sensin dedim tek sebep o bana değer vermediği için onlarda vermiyr varsa yoksa annesi ablaları başka bişey yok bana diyor ki e nolmuş ben sen de ne farkeder beni arayıp tebrik ettiler illa seni mi aricaklar diye o zaman neden annemle babam arayıp beni ve kocamı tebrik ettiler onlarda etmesinler o zaman değil mi haksızmiyim bacılarım
Ailesine düşkün olmayan varmı 🤔
Öyle de işte durmadan soruyor kızın bide diyorki çocuğa bir şey olursa ben karışmam
Benim kocam vermiyor 😂 varlığı yokluğu umrunda değil
Ne vermiyor
Vermiyor ne kız benim kocam var ailesine değer vermiyor demek istedim 🤣
He tamam valla insan evlendimi cennette cehennemde kendi evi bana göre evet aileninemli sms bı yerden sonra sende aile oluyorsun
Benim eşimde düşkün aşırı dozu kaçık yıllardır da değişmedi ben de çocuğumla kendime bakyrm umursamyrm ne hali varsa görsün diyorum
İşte ne hali varsa görsün diyorum ama yinede yapamıyorum yüzyüze gelince kabullenemiyorum bana inat yaptıkları şeylerii
Benim eşimde o kadar düşkün ki bazen napacgmi blmyrm bu kadar mı olur diye bakyrm dört yıl uğraştım onu somurduklerini görmesi için ama görmedi maaşının yarısını onlara yollyr yolladığı için o maaşı bizden cikaryr bazı şeyler yapmayarak çok kafaya taktım psikolojim bozldu sonra bi baktım hergun ağlamaya başladım ama o keyfine baktı gulmeleri gezmeleri eksik olmadı annesinin ağzının içine bakıyor sonra baktım ki suçu kendinde bulmyr da diyor sen hep böyleydin sen hiç bsy yapamazwin ddm emin misin o ginden sonra herşeye dur ddm ben ve oğlumun keyfine bakyrm o da umrumda dgl gerçekten bazen mecbur hihi Yapyrm babam yok derdimi anlatack kimsem yok babam hayatta olsaydı bosanrdm başıma öyle şeyler getirdiler ki bazen dusunyrm iyi ki kafayı yememsm
Ne cevap yazcam bilemedim,🤭
Dur bacım dur yetti canıma daha 23 yaşımdayım olacak şeyler değil bu yaşta gülüp eğlenmem gerekirken
Benimkide aynı maalesef güya ayrı evde oturuyoruz utanmasak bir yaşayacaz
Kız sorma hiç sorma çok moralim bozuk yemin ederim şuan kaynanam olacak yılanı öldürebilirim yeter ya utnamsalar artık gel yine beraber yaşayalım dicekler az önce yine burdaydilar yeter artık ya bıktım yiyip içip zıkkimlanip gidiyrlar bi el atmiyorlar ah sadece keşke bunlar olsa neler var neler kafayı yiyeceğim 😡 geberesice
Ne yaptı mesela ne derece düşkün şimdi bizde ailemize düştünüz kim olmezki ztn bunun derecesi önemli kendi kurduğu aileyi ihmal edip etmemesi yoksa düşkün olsun tabiki ailesine ağaç kavuğunda büyümediya oda
Bak şimdi oturup baştan yazzsam sığmaz heralde hemen bugün için özet geçeyim mesela bugün oğlum sünnet ettim ablaları annesi hiçbiri aramadı beni hiçbiri kardeşini arayıp tebrik ettiler allah sana bağışlasın dediler anneside öyle beni insan yerine koymuyorlar sadece bunlar mı hayır çok çektim ellerinden çok bende üzülüyorum kocaman dedim niye seni arıyorlar ben senin eşin degilmiyim bana bugün değer vermiyrolarsa sebebi sensin dedim tek sebep o bana değer vermediği için onlarda vermiyr varsa yoksa annesi ablaları başka bişey yok bana diyor ki e nolmuş ben sen de ne farkeder beni arayıp tebrik ettiler illa seni mi aricaklar diye o zaman neden annemle babam arayıp beni ve kocamı tebrik ettiler onlarda etmesinler o zaman değil mi haksızmiyim bacılarım
Haklısın bu kadının yanında kocası olmadımı kimse olmaz ama bunu sala k erkekler anlamıyor aslında anlıyorlar ama işlerine gelmiyo ailesine diyemediği için seni susturuyo ve ne var bunda diye oda biliyo doğru olmedığını ama annesi ablaları vicdansız ne dertleri var senle yarın öbürgün gelin umuduna kalırlar ama
Kalsınlar bacım o zaman bende böyle bugün gibi saymicam tanımicam onları
Ben burada bir acayiplik görmedim arayıp tebrik etmişler ki bunda tebrik edilecek bir sey yok geçmiş olsun demişler diyelim. Senin ailen esini de ayrıca aradiysa o ailenin tercihidir. Bence biraz alınganlık yapmışsın
Yani senin eşinin ailesi hiç arayıp geçmiş olsun demeseler seni saymasalar kabülsün yani öyle mi
Arayıp geçmiş olsun dedilerse kapatırken sevvale de selam söyle dedilerse benim icin yeterli hatta daha da işime gelir.
Ama bak zoruma ne gidiyor bacım biliyor musun ben hamileyken birgün bile arayıp sormadılar kaynanam geçen senin çocuğunu hiç sevmicez sandık diyordu senin çocuğun diye dedi bak helde sev onları kocama söylüyorum meslela gene annem de annemmm diyor başkada bişey demiyor
Sen de ona gore davran bacım. O onun annesi konuyu cok anlayamiyor sen evine 2 davet edeceksen hic davet etme bebegim var hazırlık yapamıyorum de geç. 3 gideceksen 1 git. Herhangi biri bana senin cocugunu hic sevmeyeceğim sanıyordum dese beni son gorusu olur. Bu kişi kendi annem bile olsa böyle olur. Benim çizgilerim cok net oldugu icin insanlar da benimle konuşurken biraz çekiniyor. Eger sen susup sessiz kalıyorsan onlarda akıllarına geldiği gibi konusur
Ben artık arayıp sormasınlar istiyorum.açıkçası onların vereceği değere ihtiyacım yok.ben kendim için değerliyim.bende ilk yıllar kedi yavrusu gibiydim herşey zoruma giderdi.zamanla törpüledim kendimi.o kadar şey yaşadım aranıp sorulmadım artık bende aramıyorum.düşün eşimin amcasının cenazesine gitmedim.o ara kardeşim ameliyat oldu ailesi aramadı bile.artık zerre umrumda değiller.sende salla gitsin
Bacım okudun demi yazdıklarımı hamileyken hiç bir gün arayıp sormadılar kaynanam geçen diyor ki ay senin çocuğun diye hiç sevmicez sandık sevmeyiz dedik diyor ama artık bende senin dediğin gibi olacağım zerre değer vermiyorum zaten onlara
Okudum hayatım.burda çok fazla ağlayıp derdimi döktüm.o kadar şey yaşadım ki anlatsam şaşıp kalırsın.
En yakın zamanda olanı anlatayım sana.eşim yediği *** yüzünden rahatsızlandı.ailesi şehir dışından dönüyordu.bende hamileyim doğuma 2 gün var.eşimi öyle görünce anneme seslendim annemde babamı aramış babamda kayınbabamı aramış oğlun hastalanmış haber vermiş.benim üstümde telefon yok yukarda evim.bunlar geldiler ama hepsi üstüme çullandı.herkes bağırıp çağırıyor bana niye kendin arqmadın ambulans çağırmadın diye.bacısı abime bişey olursa senini de kızını da gebertirim dedi anneme düşün bunlar olsu benim kocam olacak insan beni suçladı.ben o doğuma ağlayarak girdim.bunun gibi daha çok şey yaşadım ama anladım sonunda kimse canımdan kıymetli değilmiş.inan çocuklarımdan başka kimseyi merkezime almıyorum
Maalesef öyle erkekler çok bir tanesi benim kocam annesiyle bağlı yüzünden boşanıyorduk Ama hiç umrunda olmadı Allah yardımcın olsun düşüncesiz bacım babangille konuş bundan sonra onu da tebrik etmek amaçlı aramasınlar geçenlerde ben de eşime dedim biz aile apartmanda oturuyoruz Görümcem kardeşini arıyor diyor ki Hamza Biz de oturabilir mi annesini arasana babası işte sonuçta niye arıyorsun muhatabı benim yani ben de eşime dedim Bundan sonra beni arasınlar Sen iştesin Ne alaka yani
Kız boşver niye dert ediyorsun ki evin ayrı yolun ayrı eşinin anne babası bırak eşinle iletişimde olsunlar sana ekstra bir kotulukleri olmuyorsa boşver aramasinlar seni sormasinlar ne olmuş sanki
Bôyle birini cekemezdim sanırim eşim beni ezdirmedi hepsini kökten sildi annesi babası hariç sadece onlar melek gibi bişey gitmesine bişey demem kardeşleri halası tam bı şeytan ya
Bende işte beni aramasinlar diye engelledim her yerden 🤣 Allah başka dert vermesin bacım
Bizimkiler de beni aramaz eşimi arar ama hiç takilmam çünkü bende öyle yaparım, mesela davet vs edeceğim zaman eşime dedim ara et diye vs sende öyle yap o zaman
Emin ol benm eşim daha beter kaynanam iftira attı bu annesi diye kalkıp onu tütü üstelik annesi dedi diye boşamak istedi tabi dönek hemn döndü
Annesine tapuyor adam annen desem direk sus diyor asla bırakmıyor birşey diyeyim herkes kızar laf eder konuşur benm eşim üstelik bir bana böyle
Şuan aislei bana düşman gibi davranıyor ben herşeyi yaptım saysam bitmez ama nankorler eşim onları tuttu için değerim yok
Eşimden ailesinden mutlu değilim bende şuanlik susuyorum sadece seninki konuşup anliyorsa emin ol aileci değildi değişebilir benm eşim bırakmıyor konuyu açım dayısı geçen kazık attı işinden etirdi akşam dayimda dayım deyip gitti öyledir işte
hakkaten teker teker tebrik etmekmi lazim sen esinle bi ailesin ve aile olarak esine demisler bi sana bi ona ne gerek var gereksiz muhabbet sohbet
Böyle bir kocan varsa ve sen bunları çok takıyorsan işin yaş canım çok huzursuzluk çıkar.. en iyisi takmamak çok üzer bunlar seni
Kocam değer vermiyor derken ailesinin vermemesi derdin olmasın sen de onlara öyle yaklaş ha ben ha sen savunması iyidir hoştur ama adamın elinde patlar. Başka zaman senden ailesine arama geçmiş olsun tebrik vs beklediğinde sen aradin ya ha sen ha ben de mesafe yok. Gercekten bir sürü derdimiz varken eş ailesini de dert etmek bana anlamsız geliyor
Canım eşim ailesine düşkündür evet ama
Beni de ezmez ve ezdirmez 7 yıllık evliyim 6 yaşında oğlum var oğlumun bana bize bağımlı olmasını istemem çok aşırı düşkün olmasını istemem
ben 7 sene çektim bizimki annesine aşırı düşkündü annesi de sürekli onu doldururdu goruncelerim de dahi resmen köpekleri olmuştu ben sürekli Allah a dua ettim kaç defa boşanma asamasina geldik eşimle sadece onlar yüzünden Rabbim işte 7 senenin sonunda gerçek yüzlerini öyle bir gosterdi ki onlardan yediği darbeyi kimseden yemedi şuanda kimin ne olduğunu biliyor çok şükür Allah yardımcın olsun gerçekten annesiyle bosanamamis erkekle evlenmek o kadar zor ki yaşayan bilir burda kalkıp kimse demesin yok anne baba kardeş bulunmaz es bulunur klişe laflar
O gerizekalılardan biride bende var
1,492,858 soru
24,392,405 cevap
349,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın