0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından
Emziriryorum ve iştahım cok acık kızlar böyle giderse 100 kilo olcam ürün kulanan sütü azaltmayan varmi

5 Cevaplar

0 oy
(3,574 puan) tarafından
Şurada bekleyeyim. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şöyle şeylere inanmayın ve emziriyorsunuz sütten bebeğinize de geçer 

(92 puan) tarafından
Ya orası öylede bogazimi tutamyorumki hep açım napcam böyle
tarafından
Önce iyi bir dahiliye uzmanı na gideceksin durumu izah edip kan değerlerine baktiracaksin şeker mi var insülin direnci mı var neyden kaynaklanıyor bunu bulacaksın ondan sonra iyi bir diyetisyenle çözeceksin cnm o zayıflama çayları hapların içinde neler var bilinmiyor Allah korusun ya bebeğine yan etki etse
0 oy
(999 puan) tarafından
Canım zaten iştahın açık olucak ki yedikçe süt olsun.. ne bileyim süt olsun yeterki deyip ye sütü olmayan bebeğine süt veremeyen o kadar insan varki... Sonra verirsin zaten sütle zaten kilo kalmıyor gidiyor.. ne olur o saçma şeyleri inanıp içmeyin 
0 oy
tarafından

Aylarca 71 kiloda kaldım emzirirken o kadar kötü hissediyordum ki kendimi üstelik eşim sporcu  ben de tutamazsın boğazımı ki hala öyle :D şuan oğlumun hareketliliğinden 65 kiloya düştüm  yani böyle şeylere kalkışma asla ye ye ki süt olsun kendine boşuna stres çıkarma şuan oğlum 1 yaşında emmeden kesildi çünkü saçma sapan şeylerş dert ede de sütüm gitti bırak şuan sen beneğin için yap sonra kurtulursun 

0 oy
tarafından
Emzirirken ürün vs kullanılmaz Allâh korusun yâ bebeğe sütten geçer. Su iç egzersiz yap

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 384 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaalver (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 7,679 göst.
25 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 638 göst.

405,554 soru

12,151,037 cevap

36,568 kullanıcı

...