Merhaba hanımlar oğlum 1.sinif öğrencisi arkadaşlarından ufak minyon biraz okul başladığından beri sınıfından bir arkadaşı sürekli itip kakıyo hatta oğlum söylemedi sınıfta arkadaşımın kızı var o söyledi sürekli vuruyo çocuğun teki diye öğretmenle konuştum bu konuyu daha önce öğretmende bu durumun farkında oğlum karşılık veremediği için güçsüz buluyo kendince ezmeye çalışıyo neyse bı süre hiç sikayet almadım bu konuda bugün bahsettiğim çocuğun velisi geçmiş karşıma benim oğlum onun oğluna vurmuş hesap soruyo güya oğlum diyoki benimle ugrasiyodu beslenme çantasını almış oğlumun yerden yere vuruyomus kosuyomus oğlumda vurmuş bı tane bende sinirlendim kadın öyle karşıma geçip söyleyince iyi yapmış dedim haketmis daha önce yapmalıydı dedim okul başladığından beri oğlum hem psikolojik hem fiziksel şiddete ugruyo oğlunuz tarafından birgün karşınıza geçtim mi öğretmenle çözmeye çalıştım çünkü karsimdakininde bir çocuk olduğunun bilincindeyim siz oğlunuzu bir psikoloğa götürmeniz şart dedim geçmiş karşıma konuşuyo siz olsanız ne tepki verirsiniz haksızmıyım