0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba :) oğlum ayın 7 sinde 13 aylık olacak ve gece mamasını kesmek istiyorum hala 2 kez kalkıyor kesintisiz uyku uyumayı o kadar çok özledim ki … Nasıl yapabilirim acaba sizler nasıl yaptınız ? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 kez iyiymiş benimkide en az 10 kez kalkar
tarafından
Canım mama içiyor ama emmiyor meme
tarafından
Benimkide süt icer
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 kez yine iyi 10 defa uyanır benimki
tarafından
2 yorum olmuş :)
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Bacım 25 aylık iki kere kalkıyoruz. Kesmeye çalıştıkça üçe çıkıyor sayı anlamdım gitti :)
tarafından
Gercekten mi ya artık geceleri uyumak isiyorum ya 2 kez bölünüyorum ve uykumu alamıyorum ne olurda olsun evde annemlerdeyken annem haftasonu gece bakardı o kadar iyi uyurdum ki gece uykusunun önemini anlardım
(2,307 puan) tarafından
Allah annelerimizi başımızdn eksik etmesin
(2,685 puan) tarafından
Aaaa kaderdaşim benimm bizde 25 ayligiz ve ayni durumdayiz bende sastim vallahi dedigin gibi 3e cikiyo lenn kac aylik oldun aha biraktik aha birakicaz diye diyeeeeeeeeee :))
(2,307 puan) tarafından
Bacım bide benim ikiz :)))) Allah'tan teki gece çok oralı olmuyor ona 1 kere. Ama sürekli uyanır :(( çok şükür var veriyoruz bugünlerde geçecek merak etme.
(2,685 puan) tarafından
Amaninnn allah yardimcin olsun canim ben bitaneyle kafayi yiyorum inankiii  gecerrr demiii gecerrrrr gecsin yaniii mama oldu 300 tl cik allah yardim edeee valla daha bir gun deliksiz sabaha kadar uyudugumu bilmiyorum zombiden halliceyim
(2,307 puan) tarafından
Artık büyüdü süt versen biraz olmaz mı fark edermi yavrun acaba
(2,685 puan) tarafından
Onuda iciyo bacisi da biraz fazla kacirsak kabiz oluyo bu kezde
(2,307 puan) tarafından
Çok zor ya. Hiç bir yere uyduramıyoruz :)
(2,685 puan) tarafından
He valla bacisi allah sonumuzu hayir ede :)
0 oy
(1,661 puan) tarafından

Aynı saatte mi uyanıyo. Gece karnının doyduguna daha doğrusu gün içinde doyduguna eminsen gerek yok dıyo ama biz daha bitiremedik. Aynı saatte kalkıyo emzik verıyorum su verıyorum mama vereme kadar yırtıyo kendını:Dbenmki bırakmıcak gbı gelıyo 13aylık gündüz içmiyo tek gece

tarafından
Doyduğuna eminim mama içmeden hayatta uyumuyor zaten gündüzleri de yani 2 kere gece de kalkıyor 2 kere valla ne yapacağımı bilemiyorum ben de
(1,661 puan) tarafından
Kendıısıne bıraktım ben yoksa daha cok uykusuz kalıyorm
0 oy
(2,206 puan) tarafından
11 aylık bebeğim gece en son 12 de yer sabah 9 da kalkar içer mamasını canım gel yatırıp geç beslenmesini yap
tarafından
Canım 12 çok geç oğlan en geç 10 da uyur benim düzeni var ama akşam arı mama da yedirsem uyumuyor yani nasıl acıkıyor anlamıyorum
(2,206 puan) tarafından
Geç ama gece uykusunun kesintisiz olması da çok önemli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 304 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
28 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine eftelya (9 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,639 cevap

41,287 kullanıcı