0 oy
621 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 1 oğlum var Mart ayında 5 yaşında olacak Allah'ın izniyle onunla oynarım ne olursa olsun arkadaşlık etmeye çalışırım eşimle onu gezdiririz dışarda sokakta çocuklarla oynatırim anaokuluna gidiyor ve ben kendimi sürekli onunla oynamak zorunda hissediyorum bazen telefonu eline veriyorum bnde yanında oturup TV falan izliyorum bu dedigim saat 21:00 dan sonra sakinlik oluşturmaya çalışıyorum yinede sanki onu mutlu edemiyorum gibi hissediyorum yeğenlerim vs yatiliya gelir bazen çok sever onları oynarlar ederler onlar gittikten sonra çok yalnız hissediyor kendini eşim çocukta istemiyor sizce çocuğa benim ilgim benim onunla arkadaş gibi oynamam yetiyormudur Kendimi yemekten bıktım gerçekten çok ilgilenen bı anneyim yinede içimde yetebiliyormuyum psikolojisini yenemiyorum siz neler yapıyorsunuz 

23 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Sen kendi yaşıtların dışındakilerle ne kadar keyif alıyorsun ! Ne kadar eglenebiliyorsun! Hiç bu açıdan düşündün mü?  Ben tek çocuga karşıyım . Tekliği sevenlere de elbet saygım var ama bu briax bencillikmiş gibi geliyor bana. Madem çocugunuzu düşünüyorsunuz onun gelecegi için daha iyisini istiyorsunuz peki sizler vefat ettikten sonra o tek başına ne yapacak bir omuz aradıgında kime gidecek! Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
29 aylık ve 11 aylık oğlum var peşpeşe isteyerek oldu yaşları yakın olsun beraber oynasınlar aynı dili konuşurlar ve canı hiç sıkılmaz dedik sonuçta ne kadar oynasakta aynı dili konuşmuyoruz evet zor ama zaten bir canlı büyütmek başlı başına zor ama şöyle bir bakıyorum ki her geçen gün her gün iyi ki diyorum bak ben tekim 29 yaşındayım kardeşim yok ama böyle zaman zaman hüzün çöker keşke bir kardeşim olsaydı çok derim he birde çocukluk döneminde en çok kullandığım cümle " anneee çok sıkıldım , canım sıkıldı" sürekli bunları söylerdim ben çocuğumun bunu yaşamasını istemedim he körü körüne de olmadı maddi ve manevi olarak karşılayacabilceğimizi düşündük ve dedikki kardeşlikten daha güzel bişey yok o zaman peşpeşe olsun ikiz gibi büyüyorlar şimdi ve her geçen gün keyifli oluyor ;) eşini ne yap et ikna et ve yap ikinci çocuğu hem aynı dili konuşurlar hem birbirlerine destek olurlar ❤️
0 oy
(1,259 puan) tarafından
İkinciyi yaptım ondan bide düşün gurbetteyx kuzen bile yok izinde kuzen delisi oluyo bende hergun Park oyun etkinlikler suan kardesi olacagınn farkında bazen zorlansamda  kendi kendinyld ara ara vakt gecrmeyi öğrendi 3buvk yaşında kardesi olunca biraz zaman geçsn kreş düşünüyorum Cocuklarla oynamayı cok sever okula gitmek istiyor bende öz olarak tek cocugm ve ilerisi için o yalnızlık hissi berbat 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 387 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.