0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (2,942 puan) tarafından
Kızlar eltim başka eve taşındı herkes ev hediye si aldı  ama ev almadı kiraya taşındı neyse bende hediye alım dedim kadın biraz cins birisi kolay kolay beğenmez herşeye laaf eder kendini beğenmiş birisi hor görür bende eksiği ne baktım sehpa alım dedim bitane var onda eskimiş yenisini alım dedim  bend efotigralar atım hangisi güzel dedim kız ona birini beğendi kafama  göre alsam bişey diyecek bahane bulacak aldığına alsam pişman olurum neyse 

Kadına dedim sana Alaçam ben kabul etmem istemde yok yok aman kabul etmem kocamda kabul etmez diyor sen kendine al ihtiyacına al diyor ben alriim kendime diyor alma sen istemem kabul etmem diyor insan ben sana hediye Alaçam diyene bile ben istemem kabul etmem dermi benim bildiğim zahmet etme der sagul der oda kibarliktan buda çok abartı yani 

5 Cevaplar

0 oy
(2,694 puan) tarafından
Yapısını bilmiyorum ama belki o kadar nezaketli olamayıp aslında zahmet etme diye söylemiştir kendince:)))
(2,942 puan) tarafından
Yok ya herşeye öyle kolay kolay begenmyen birisi
(2,694 puan) tarafından
Basit birşey al git o zaman boşver düşünmeye değmiyor canım
(2,942 puan) tarafından
Ne bilim vala ben öyle biri dese sevinirim
(2,694 puan) tarafından
Aynen nezaketen gerek yok teşekkür ederim filan denir ama alma diyene de almam :))
(2,942 puan) tarafından
Kabul etmem kocamda kabul etmez başıma iş açma diyor der kocam kocan ne alaka
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından

Sormasaydın kız keske madem alma diyor alma canına minnet aman ya :) değmiyor öyle kişiler için 

(2,942 puan) tarafından
Ay çok zoruma giti ya vala
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Para ver ozamn yada gram al hediye et en güzeli durumun varaa ne ev asyasi alsan çok tutar zati 
(2,942 puan) tarafından
Sehba takımı alackrim 400tl yakın kargosi hespi 500bulur yani gelenler Borcam kahve yani bardağı su bardi şekerlik aldılar bende öyle alıp gurumu degdirmek istemedi iyi bişey olsun ömürlük olsun dedim
(3,141 puan) tarafından
Kendine ev almamış kiraya çıkmış ne gerek var ev görmesine kendinin olsa neyse de bişi alma sende :)
(2,942 puan) tarafından
Yani alsam ***** olurum herhalde
0 oy
(449 puan) tarafından
Değişim yapabileceği bı yerden al begenmezse degistirir. Ben eltime öyle yaptım beğenmezsen alınır güvenir deme değiştir ihtiyacın olanı al dedim. Bilmiyorum değişim yapti mi :)
(2,942 puan) tarafından
Öylede mantıklı aslinda
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Bunun demesi o ki al bacım sadece naz ediyo önden gelmiş
(2,942 puan) tarafından
Anladım nazida fazla tepki verdi
(2,194 puan) tarafından
Yok ben öylelerin dilinden anlarım yine siz bilirsiniz
(2,942 puan) tarafından
Belki ben anlamıyorum ki
(2,194 puan) tarafından
Yok estefurullah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 594 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,783 göst.
0 oy
19 cevap 455 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (364 puan) tarafından soruldu

411,415 soru

12,384,596 cevap

43,437 kullanıcı

Kategoriler

...