1 hafta önce telefon çaldı koştur koştur balkona çıktı arkasından gittim bı kız sesi numara kayıtlı değildi kim o dedim pınar bizim eski hastaneden çalışan personeldi iş istiycekti galiba dedi telefonu kapatırken tamam bacım tamam diye kapattığı için gerizekalı ben inandım 3 gün önce Instagramdan bı istek aynı hesap olduğu için istek banada düştü baktım direk silmiş aradım kim pınar dedim bu seferde müşterimizdi hatırlamıyorum dedi iyi o zaman niye siliosun dedim kıza geri istek attım direk kabul etti geri takip yaptı baktım beğeni yağmuru yapıyor tam bir yollu tipinden belli aşk acısı ceken durum atmış ardından evlenmiş boşanmış kızıni paylaşmış neyse akşama ailsesi geldi yemeğe uzatmadım tatsızlık olmasın diye ailesi gidince evin içinde kıvranıyor kocam dediğim şahıs çocuğumu uyuttum kahve köşeme geçtim bu geldi seninle birşey konuşmam lazım dedi bu kızla bir Birliktelik yaşadım ama bundan 5 yıl önce dedi nerden buldu beni bilmiyorum dedi o dakika soğudum 3 gündür buz gibiyim bugünde numarasını değiştirmiş beni arıyor şimdi bu yeni numaram kaydet diye yani b.k gibiyim tabiri caizse