0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 yaşında yeni girdi. Hamileyim ayrıca tuvalet eğitimi için çabalıyorum ama asla kabul etmiyor heveslensin diye hediye alcaz etcez falan diyoruz ama yok gitmek hiç istemiyor kabul etmiyor. Hamileyim de doğum olmadan alışsın isitoyurm ama ne yapmam lazım bilmiyorum. Pedagog falan götürsem faydası olur mu sünnet olmuştu ondan dolayı bı korku da olmuş olabilir iicinde diye düşünüyorum. Ama ne yapmalıyım yardım edin yaşı da geçiyor sonuçta geç kaldık eğitim için.   

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ben kucuk tuvaletı alıstırdım buyugu asla yapmıyor 3.5 yasına geldi, artık tuvalet hedıyesı dıye bıseyler almaktan da yoruldum, cocuk beze yapmazsa tutup kendını kabız edıyor, cocuk doktoruna sordum o ne zaman ısterse dedi bıraktık kendı halıne 
(3,574 puan) tarafından
Sizin doktora güvenmekten başka alternatifim yok şu an.teşekkürler paylaştığınız için.
(2,353 puan) tarafından
Bana diyorsanız rica ederim bende çok kafaya takıyorum ama yapacak birşey yok bekliyorum
(3,619 puan) tarafından
Benim kızda 3 yaşında doktor kendi haline bırak illa öğrenecek dedi bizde bekliyoruz ne zaman öğrenirse
tarafından
Makat catlagı oldu tedavı gordu, daha sonra basur oldu tedavı gordu, aglayarak tuvalet yaptıgımızı bılıyorum, bezine dahi yapmıyordu, lavman dısında yaptıramazdık o da tutttugu sertlestıgı ıcın lavmanla uaparken yıne yırtık olusurdu, özel dıyet lıstesı verdıler onu uyguladık, daha sonra bezıne donmek ıcın sırf 2 ay ugrastık, sırf bezıne yapsın diye dusunun yani, ben egıtıme 27-28aylıkken basladım, hani burda 3 gunde kaka dedı 4 gunde alıstı daha 20 aylık tuvalete gectık va postlarına uzulmeyın, her cocugun fıtratı farklı, mesela benım kızım 2 yasında bırgunde emzırmeyı bıraktı bır kere meme demedı, desteksız uyumaya 1 yasında gectı ama bezi bırakamıyor
(3,574 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Okurken çok üzüldüm. Sağlıklı olsunlar da. Her bebek farklı her biri ayrı dünya...
-Reklam-
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Neye göre kime göre gec kaldınız? Her cocukbir değildir cok uzerine gitmek yerine dedigin gibi bir pedegogdan yardim alsan daha guzel. Benim oglum nisanda 3 yasina girecek insaAllah ama cocuk anlamıyor daha ne cocugu yipratmaya nede kendimi yipratmaya niyetim yok. 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Benimde tam tersi sünnet olduktan sonra alıştı tuvalete sürekli açık gezdi çişi geldikçe tuvalete gitti ogrendi çok şükür tam 3 yaşında öğrendi benimki 
0 oy
(732 puan) tarafından
Yorumlarda hep 3 yaşında tuvalete alistirmayan anneler geç kalmamişsin fln yazmış ama ben onlara katılmıyorum 2 yaşında en fazla 2.5 yaşında aliştırmaniz gerekirdi 

Çocuk 1 2 aylıkken sünnet ettirseydiniz keşke eğer 1 2 yaşlarında sünnet oldu ise korkar tabi
0 oy
(3,619 puan) tarafından
Ebe dediki senin hazır olman önemli değil çocuğun hazır olması önemli bu yüzden zorlama kendi haline bırak illaki alışacak dedi bize ebe bizde bıraktık 
0 oy
(458 puan) tarafından
2 yaşından beri ara ara yaptırıyorum lazimliga  bazen kendi istedi bazen sordum götürdüm oraya yapılacağını biliyordu kizimda yapmak istemeye başladı anne çiş geldi diyordu bazen 1 hafta olucak 29 aylık 1 haftadır bezsiz maşallah öğrendi sayılır günde 1 kere falan yetisemeyince kaçırıyor inatlasmadan sevdirerek öğret derim  ilk kızım maalesef 40 aylık öğrendi her çocuk farklı  
0 oy
(7,272 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım :ninja:

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 495 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .SU. (5,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.