25 haftalik hamileyim kendimi agir vasita gibi hissediyorum iyice agirlasmis hic bir yere sigmiyormus gibi son haftlari dusunemiyorum kalkip su icmeye bile gucum yok sanki boyle hareketli insanlari hamisleri gordukce icim gidiyor esim sehir disinda ablamda kaliyorum ALLAHtan yoksa ev isi yemek nasil yapacaktim bilmiyorum gecen evime gittim biraz is yapsam hemen yoruluyorum birde bel fitigi var cok zorluyor acaba mecbur olmadigimdan mi boyle hantallastim eski beni cok ozledim:/ sizde durumlar nasil kizlar
Çok çok şükür çok iyiyim bir problem sıkıntı yok
Aynı ben bende 24+2gunluk hamileyim canım hicbirsey yapmak istemiyor
Insan oturdukca zaten agirlawiyor benim 5dakika oturmaya vaktim yok evdi yemekdi bide 3yawinda bir oglum var o zaten hic izin vermiyor 5dakika oturmaya ewim iwten geldikden sora biraz dinleniyorum o ilgileniyor cocukla filan
28+2 olduk bizde benim de bi günüm bi günümü tutmuyor valla bugün hele ağırlık var üstümde ama canım çok sıkılıyor bişeyler yapmak istiyorum içimden gelmiyor benim kız içerde toplanıp duruyor bi yandan bakalım bi dogursaydim hayırlısıyla :(
Doğum yaptım ama inan bnmde içimden gelmiyor bsy yapmak. Hamileyken şepidi gibi dolanirdim
Ah canim 35 oldum şimdi hepten bittim ama yine de kalk eğer yatarsan sürekli hic birşey yapasin gelmez
30 haftalik ikiz hamileyim..gecen haftaya kadar hiç bi problemim yoktu ama bu hafta kendimi panda gibi hissediyorum :)) ama şöyle bisey var insanın yattikca yatasi geliyo..biraz hareket edip iş yapinca açılıyorum sanki ama sonrasinda bel sırt agrisindan ölüyorumm:((
Olsun canım yat kalk sükret bu hallerine bile. İçinden gelirse yaparsın gelmezse yapmazsın. Ben bundan sonra gebelik boyunca hiç kalkmaksızın yatıcam yarın sabahta ameliyat olucam. Sorunsuz gidiyodu gebeliğim bi anda öğrendik rahim açıklığını. Daha 21. Haftamdayım. 25 26 haftaları görmeyi cok istiyorum. Rabbim 30 lara eriştirsin zamanında hayırlısıyla doguralım inşallah
32+2 günlüğüm götümü kaldırmaya üşeniyorum :D
32 haftalık hamileyim yataktan kalkmak istemiyorum canım hiçbir şey istemiyo hayattan soğudum resmen
1,489,518 soru
24,345,037 cevap
346,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın