+1 oy
1,124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (420 puan) tarafından
Akşam eltim geldi bana benim ikiz bebeklerim var durup dururken bana çocukların büyümüştü ne gerek vardı bunlara özgür hür dün dedi ben bı sinirlendim sen mi büyütüyorsun hayırdır dedim. Ben büyütemem çocuk da istemiyorum bu hayatımı çok seviyorum dedi. Sen özle miyor musun o günlerini dedi tabi ki de hayır ben çocuklarımla çok güçlüyüm ve iyikilerim onlar dedim.

Aklıma burası geldi bı sohbet postu açayım dedim kolay kolay post açmam bu arada :) bende size sorayım hangi hayatınızı daha çok sevdiniz? 

59 Cevaplar

0 oy
tarafından
Varlığına bin şükür ama tabiki çocuksuz 
tarafından
Dün bir abla da aynısını söyledi çok özlersin diye ama çok zormuş ya bilmiyorum belki eşimin desteği olsaydı böyle zorlanmazdim
(420 puan) tarafından
Haklısın bak eş desteği gerçekten çok şey değiştiriyor. Eğer benim eşimde bu denli bana yardımcı olmasa benimde bakış açım farklı olabilirdi bilmiyorum.
tarafından
Eşim yok olsaydı çok yardımcı olurdu işte zaten hayatın sillesini ordan yediğim.icin çok zor geliyor
(420 puan) tarafından
Canım kusuruma bakma valla hikayeni bilmiyorum umarım üzmemişimdir
tarafından
Yok abla ne kusuru  
 Aslında oğlum sadece çok hareketli onun dışında uykusu falan duzenli
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Kendi istegimze cok gecmeden yaptik pisman degilm iyiki olmus genc anne oldum diyorum bazende artik kiyamet kopsuj falan istiyorum degisken bir duygu annelik delilik :)) ama 2 buyuk cocugu olan bjri kiz xoxugu istedigi icin yapmak istedi bende ona da dedm hazir buyumusler 2 tane var kiz olscsgi ne malum diyoedum smdi xamanda kotu fzla cocuk icin .. kotu anlamda soylememistir 
(420 puan) tarafından
Yok kız baya da kötü anlamda dedi çocuk sevmez benim ikizlere bı kere bakıp gülümsemez bı değişik
(54 puan) tarafından
Anne olmadan once bende sevmezdim sevmezdm derken uzaktan asla cocuk oyalayio oynayan bi tip degikim o da bir beceri bence cocuk dilinden anlamak sonra o duygular bana yuklendi buyuk cocuklari vwr demekki o unuttu zor gunlerden rahatliga gecince bids o gunlerini aramadi gbi bsey hrhslde :)) aman bosver sen mutluysan kmseye guvenip cocuk yapmadin hos
(420 puan) tarafından
Onun hiç yok çocuğu istemiyor benimkiler biri 14 biri 10 yaşında ikizlerim de kazayla oldu Allah nasip edecekmiş demekki çok mutluyum elhamdülillah özlemişiz meğer bebek sevmeyi:)
(54 puan) tarafından
O zaman soguk bir kadin kafa yormaya degmez herkesin kendi dusuncesi :)) ama bende o kadwr mizmiz bir kiz vsrki hani kizlar hanim hanimcik olurdu diyorum suan 2. Cocuk benm icin gundemimde bile yok 2. Yap duzelir diyor ama basa donemem asla he nasip ilerde belki ama suan yok yani
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Anne olmak çok güzel tabii Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bir o kadar da zor meşakkatli o nedenle çok peşpeşe doğurma taraftarı değilim bende.
(420 puan) tarafından
Kız benimkiler üst üste değil ki biri 14 biri 10 yaşında bunlarda kazayla oldu :)
(7,781 puan) tarafından
Senin durumun için değil genel bir yorum yaptım.
0 oy
(442 puan) tarafından
Çocuk yokken o hayat güzeldi çocuklarım varken bu hayat güzel yanı herşey zamanında güzel 23 yaşındayım 2 si doğdu biri karnımda rabbim nasip ederse beş yıl sonra ben 28 yaşında iken büyük çocuğum 10 yaşında olacak ve o zaman bu kadar hareketli yorucu olmayabilir o zamanda o yaşanır o güzel olur hiç pişman değilim iyikide varlar Elhamdülillah
0 oy
(352 puan) tarafından
Yani çocuksuz hayatı gec bekarlık hayatı bile özlenir ama bu evlendiğime pişmanım yada çocuğum olmasa iyi olurdu gibi değil hepsinin ayrı zorluğu ayrı güzelliği var. Rahat yemek yemek, dışarı çıkabilmek, film izleyebilmek, istediğim saatte uyanmak istediğim saatte uyumak ne bileyim rahat duş alabilmek, dışarı çıkabilmek hepsi özlenir ama bir kuaföre gitmek için çocuğumu bıraksam koşa koşa eve geçiyorum rabbim eksikliğini göstermesin iyiki var. Her zorluk onunla kolaylıkta oluyor. 
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Senin eltinin beyninde sorun var. Amacı seni dellendirmek.

İnan o senin böyle bebeli neşeli hayatını çekmemiş.

Bekarlık tamam güzel de sonuçta evlilik ta ayrı bir güzel

Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek kadar Güzeli var mı

İnsandan iz kalmalı
0 oy
(546 puan) tarafından
Ynai şöyle tabii ki hayatımıza renk katıyorlar hatta onlarla tekrar büyüyoruz çocukluğmuzu hatırladığımz zamanlar oluyo varlıklarına bin şükür ama şu var gerçekten çocuksuz hayat özgürlük kuaföre bile uzun aralıklarla gidiyorum bırakacak birlerini bulmak zor güvenmek zor şu zamanda çocuk yetiştirmek zor parkta bile tedirginsin hep başını beklemek zorundasın çocuktan önce daha sakinken çok daha stresli kaygılı olabiliyorsun yani bu zamanda çocuk zor ikiz çocuk daha da zordur Allah sizin de yardımcınız olsun
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Sıcak cay icebildigim sakin kahvalti yapabildigim rahat gezebildigim zamanlari illaki özluyorum sonra oglum hep bebek kalmıcak diyorum büyücek en iyi arkadasım olucak beraber vakit geciricez diyorum ozlemim geciyor bugunleride gulerek anlatacagimiz anılar kalicak cocuksuz ev bos ev bence cocuk evin nesesi uzgünken bile güldurebilen  tek varlık
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Herkes anne olmayı sevecek diye birşey yok bence bu toplum dayatması ne zaman çocuk düşünüyorsunuz olmuyor mu çocuğunuz diye diye insanları illa çocuk yapma zorunda bırakan bir toplumumuz var benim bir tane oğlum var iyi ki var ben anne olmayı çok istedim iyi ki anne oldum ama ben anne olmayis sevdim diye herkesin sevmesini bekleyemem 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Gecen hafta niye yaptım diye ağlıyordum bekar hayatımı dibine kadar ozluyordim hatta bute kamistim o haftayı bile özlemiştim ama bugün iyi gibi hiç özlemedim şuanda kadar aksama kadar nolur bilemeyiz.d
0 oy
tarafından
Çocuksuz hayatımı tabiki özlüyorum. Rahattım kafama göre takılıyordum. Ama kızımı da iyi ki doğurmuşum :)) 
0 oy
tarafından

Kendime zaman ayırabildiğim çocuklu hayatım tabiki de :)

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Bebeksiz hayatım daha güzeldi tabi. Kim daha cok sorumlulugu sevebilir ki? 
0 oy
tarafından

Tabiki bebekli hayat yorucu ama bi o kadar eğlenceli geciyo kizimsiz dışarı çıkmak bile iğrenç geliyo kaç kez çıktım tek başıma onsuz tadı yok hopluyor zıplıyo elimi tutuyo birseyler soyluyo aşırı güzel <3

0 oy
tarafından
Özlemiyorum çünkü bekarken ne yapıyorsam evli ve 2 çocukla da yapıyorum... İyiki varlar ❤️❤️
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Bence her kadın annelik duygusunu tadabilmeli. Hayatımda en güzel en tarifi imkansız en mucizebi günüm oğlumu kucağıma aldığım gündü. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.
0 oy
(5,581 puan) tarafından
Bebeksiz hayatta daha ozgur ve rahattim. Konforlu ve luks bi yasamim vardi. Ayrica calisiyodum cok sosyal bi isim ve guzel bi maasim vardi. Sene de 2 kez tatil en az 2 sehir gezerdim. Bebek dogunca bunlarin hepsi gitti. Sorun aslinda bebegim degil de benim eski yasamimin cok konforlu olmasiydo belki bilemiyorum. O rahatliga alismista olabilirim ayrica biraz da tembel bi insanim. 30 yasinda anne oldum bu arada. Bebegim zor bi bebekti hala da oyle. Coklu besin alerjisi vardi aylarca ac kaldim. Cok az besinle beslendim. Gunlerce uyumadim. Hala da uyuyorum sayilmaz. Sukur simdi daha iyi ama hasta gece 3 te yattim sabah 6 da kalktim cocugu yedirdim krese biraktim ise geldim. Simdi de disarda ya da baska bi ev ortaminda rahat durmaz. Bizi cok yorar cok tehlikeli isler yapar. 26 aylik. Bi yere gezmeye bi tatile gidemiyorum. 

Bebegim benim hayatta en degerlim. Onun icin her seyi yaparim. Ama eski yasamimla suan ki kiyaslanamaz. Ama biliyorum ki bu gunlerde gececek ve buyuyunce birlikte cok eglenecegiz. O sebeple 2.cocugu dusunmuyorum 1 taneye maddi-manevi,psikolojik olarak anca yetebiliyorum.
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Çocuksuz hayatimi sevmiyorumda ama çocuksuz haytaimdan sadece uyumayi rahat olmayi ozluyorum keske cocukluykende boyle olsa ama cocuksuz hayat hayat deyilmis be
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yani çocuklarımıza Allah uzun ömür versin 23 yaşında evlendim 28 yaşındayım 2 çocuğum var 1.5 yaş araları biri 4 diğeri 2.5 yaşında bazen aklımı yitirecek gibi oluyorum insan bazen sessizlik sosyallik istiyor bu onları sevmediğimiz istemediğimiz anlamina gelmiyor evlendiğini gibi hamile kaldığım için evet bir çok şey içimde ukte kaldı 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bekar hayatimi anlatsam ooo muhteşem 

Ama zorda olsa kızımin bana sarildiginda ki verdigi mutluluğu hiçbir başarı veremez

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 699 göst.
7 Ekim 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysus35 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,091 göst.
12 Nisan 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 504 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Realisthanim (2,597 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu

410,044 soru

12,328,941 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...