Dün hastaneye gittim ben. Eltimin 4 günlük bebeği var kulak testine getirmişler tesadüfen karşılaştık kaynım da işiniz bitince arayın sizide eve bırakayım dedi. Öyle çok samimi değilim onunla ben sustum eşim tamm dedi. Kaynım eşini çocuklarını eve bırakıp gelmiş. 5 çocuğu var 12 yılık evli en küçük çocuğu bir haftalık bile değil. Bizi aldı hastaneden. Telefon geldi gülerek konuşuyor du. Biz anlamaya lim diye aga maga diyor du ama kızın sesi geliyordu.kiz yavaş sür dedi oda merak etme yengem araçta hamile istesem de hız yapamam dedi. Erkek olsa yengem hamile demezdi.kizi arabaya almış evine kadar götürmüş. Kıza bizdeki ne cesaret ya baban görseydi babanın çıktığı o ev kimin felan filan konuştu bizi hastaneden aldı eve kadar konuştu emrin olur felan dedi. Beliki yine buluşmak istedi kız. Evde 5 çocuğuna bakıp ona namusuyla karılık eden kadını. Telefonda kahkaha atıp evli adamla fingirdeyen kadına tercih ediyor. Daha öncede eşim dedi gül felan almış kıza karısına eziyet eden adam başka kadınlara gül alıyor. Ben inanmamıştım eşim anlattığında kızı seviyor mus evlenecek miş. Bende bilerek eşime sevgilim var havası veriyor sanıyor dum. Şimdi ben eltimi kırmadan onu nasıl uyarayım. daha önce bekar kaynım da görmüş yengesine demiş eltim bekar kaynima bana kanıtla gel demiş bana resim mesaj numara birşey getir sana öyle inanırım demiş. Ben direk anlatsam ya gidip adımı verse görmüş diye. Ya banada kanıt getir dese.susmayi çok denedim susamiyorum aynı şey benimde başıma gele bilir.esim karışma boşver diyor ama içim susmayı kabulenemiyor.ona nasıl kırmadan çaktırmadan gözünü aça bilirim