Ben varya evlenmeden önce yemek filan yapmazdım çünkü akşamları hep dışarda olurdum hazır yıyıcıydım arada bir yapardım canım isterse öyle tarıfe filan da bakmıyorum canım her yemek aynı salça soğan su yani
Ben sana biraz tüyolar veriyim öncelikle sebze yemeklerini yaparken sebzeleri kızartırsan saha lezzetli oluyor kabak patlıcan vs vs tadının değiştiğini göreceksin birde hangi yemeğe nasıl baharat atman gerektiğini bilmen gerek baharat çok önemli ve aynı şekilde yemeklerde sarımsak kullanımı da çok önemli canım mesela yeşil fasülye yaparsan sararıncaya kadar böyle kavur onu soğanıyla salçasıyla sonra pişmeye ver ondan sonra me bileyim işte bunu. Gibi şeyler
Ben evlenene kadar pilav yapmayı bile bilmiyordumcunku hevesim olmadı hiç okuldu iş hayatiydi ama evlenince böyle bir mutfak aşkı geldi bana tariflerine bakıp bakıp yapıyorum
YouTube de adım adım izleyip yapabilirsin zamanla usta olursun üstelik herşeyin başı soğan yağ salça zaten pilav makarna dışında hepsi salçalı yemek yapabilirsin
Valla bn bazen bilmdeğim olyr ya anama sorym yada nefis tarifler inden bakym. Tam bnm de raylar yerine oturmadı
1,488,369 soru
24,329,230 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın