+2 oy
6,215 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (194 puan) tarafından
Kızlar ne yapsam bebeğimin pişik olmasını engelleyemiyorum altını ne kadar kuru tutarsam tutayım pişik oluyo :( kayınvalidemde bunun için sürekli beni suçluyo elimden gelen herşeyi yapmama rağmen eşimde şimdi onun tarafını tutuyo bebeğe bakamıyosun diye. Yani ben daha ne yapabilirim?? Pişik olmasını engellemek için bi krem arıyorum bi daha böyle bişey yaşamamak için. Önerilerinizi bekliyorum.

111 Cevaplar

+6 oy
(1,547 puan) tarafından
Ay gerçekten şu kv ler her şeye zortlamasalar bazı bebeklerin cildi cok hassas oluyor ne yaparsan yap pisik oluyorlar mesela benim çocuklarım kolay kolay pişik olmaz. 
(194 puan) tarafından
Aynen öyle canım bebekten bebeğe çok değişiyo ve bunu anlatamıyorum pişik önleyici krem aldım mustela onu kullandığımdan beri bende yaşamadım pişik sorunu :)
-Reklam-
+3 oy
(1,320 puan) tarafından
Bez markasını değiştirdiniz mi acaba, bezi değiştirince geçmişti bizimki 
(1,542 puan) tarafından
Birde hametan ve troyds karisitim şekilde kullan canım ve kesinlikle pisigi geçene kadar bez değiştir başka bezler dene bulana kadar
(194 puan) tarafından
Cildine en iyi gelecek bezi kullanıyorum hiçbir irritasyonu yok hassas sadece cildi
+2 oy
(1,000 puan) tarafından
Hametol baby kullanıyorum ben pişik önleyici daha hiç pişik olmadı tavsiye ederim. Mümkünse kimseye de anneliğiniz hakkında yorum yaptırmayın bıraksanız 2 saat bakamayacakları bebeklerin annesine laf söyleme kimsenin haddi değil buna eşinizde dahil 
(194 puan) tarafından
Ya sormayın gerçekten ne yapacağımı şaşırdım her kremi denedim pişik olduktan sonra geçirmesi bi nebze rahatda bana pişik olmasını engelleyecek bişey lazım yoksa daha çok konuşacaklar
(1,000 puan) tarafından
Güzel bir Pişik önleyici ve pişik olmasına karşın iyi bir pişik kreminiz olsun ama bebeklere bezler ıslak mendiller hatta anne beslenmesi bile alerji pişik yapabilir bunun nedeni siz değilsiniz size kendinizi kötü hissettiren herkese verin cevabınızı herkes kendi çocuğuna analık yapsın bi zahmet size bulaşmasınlar
(194 puan) tarafından
Çok teşekürler desteğiniz için pişik önleyici krem almıştım mustelanın bir süredir kullanıyorum pişik mişik olmadı valla :) kayınvalidemle kocam olacak adamda oturdu sustu zaten
+2 oy
(409 puan) tarafından
mustelayı bende kullanıyorum valla doğru diyo arkadaş sıfır pişik kullandığımızdan beri
(194 puan) tarafından
Off harika o zaman tam ihtiyacım olan şey yaa çok sağol canım
(1,458 puan) tarafından
Aynen ben de mustela kullaniyorum çocuğumu öyle acı çekerken gördüğümde gittim en pahalı bezi aldım Prima yi
Sonra düzeldi zaten şimdi en ucuz bezde de sorun yaşamiyorum şükür
Sadece bazen kakasini yaptığında kaçıyor benden zor açıyorum biraz öyle beklesin hemen kızarıyor kremi sürdüğüm gibi geçiyor
(194 puan) tarafından
Oh çok şükür canım bende musteladan beri pişik sorunu yaşamadım iyiki söylemişsinizde almışım valla yaa
+2 oy
(527 puan) tarafından

image

Canım ben şöyle bişi kullanıyordum aşırı pişik olduğunda. eczane önermişti

(498 puan) tarafından
Evet bu çok iyi yanına da iyi geliyor
(194 puan) tarafından
Canım pişik olunca kullanılıyo ama bu dimi? ben mustela pişik önleyici krem aldım çok şükür kullandığımdan beri pişik olmadı daha :) teşekkürler
(498 puan) tarafından
Evet pişik olunca kullanılıyor. Ve oldukça etkili. Bu pişik önleyici için değil yani isterdende önleyici olarakda kullan ama çok gereksiz olur. Benim parmağım yanmıştı bu Mavi hametan sürdüm direkt acısını kesti. Yara bereye vs çok iyi
(194 puan) tarafından
Hmm anladım canım teşekkür ederim dediğim gibi çözümü buldum ama
(498 puan) tarafından
Çözümü ne buldun peki geçmiş olsun o kadar üzüldük bari öğrenelim nasıl halletiğini :) Sustular mı kv ve diğer laf edenler
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Kaç aylik hangi kremi kullaniyorsun önce bezi yaramiyordur belki onu degistir her alt acmadan ıslak mendille degilde pamukla temizle ve pisik önleyici krem kullan 6 aydan buyükse domates gibi asitli seyler yedirme o da pisik yapar 
(194 puan) tarafından
Yedirmiyorum hiç öyle şeyler 6 aylık cildi hassas bi bebek doktor bile dedi. bende pişik önleyici krem arıyorum işte siz hangisini kullanıyosunuz?
(5,500 puan) tarafından
Öncelikle pisik varsa suan hemetan hamazing bunlar iyi geliyor pisigi gecince bepenthol mustela ve sabamed alabilirsin hepsini kullandim hepside iyi suan benim oglumda hafif pisik var hemetan 2 gunde buyuk ölcude azaltti
(194 puan) tarafından
Canım şuan pişiği yok çok şükür mustela krem kullanmaya başladım pişik önleyici derdine derman oldu valla çok rahatlattı bebişi :)
0 oy
(3,544 puan) tarafından
Şuanda hangi Krem kullanıyor sun
(194 puan) tarafından
Şuan herhangi bi engelleyici krem kullanmıyorum sadece pişik için kremlerimiz var her yolu denedim ama pişik olmasının önüne geçemedim
(3,544 puan) tarafından
Ah canım ya
 Nasıl da canı yanıyor dur
Hametal krem da güzel
Bez markası değiş ıslak mendil kullanırken önce güzelce yıkayıp kullan
Ben hep öyle kullanırım saklama kutusu içinde saklarım
Bütün köpük suyunu yıkarım kutuda kalır
0 oy
(456 puan) tarafından
Bepanthol pisik önleyici krem var bebekler için onu kullanmayi deneyin
(194 puan) tarafından
Pişik kremi var diye biliyorum onun o da çok etki etmedi bile ama teşekkürler tavsiyeniz için
(456 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(135,537 puan) tarafından
bebek kac aylik bezini baska marka al bezde pisik yapar pisik icin sudocrem tavsiye ederim egerki gecmiyosa mantardir dr goster
(194 puan) tarafından
Doktora gösterdim sadece cildinin hassas olduğunu söylüyo mantarlık bi durumu yok bezindende memnunuz aslında
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Bezini değiştir bu bir. Beslenmesini değiştir bu iki. Altını sürekli açık tut. Sürekli havalandır bu üç. Öyle sadece kremle çözülmez pişik
(194 puan) tarafından
Bunları zaten yapıyorum ama pişik oluşumunu engelleyen bi krem istiyorum çünkü cildi hassas ve pişik kaçınılmaz oluyo. teşekkürler yinede
0 oy
(2,995 puan) tarafından
Ben arko kullanıyorum küçük olandan aldım bire bir 
(528 puan) tarafından
Oğlum pişik oldu ne kullandiysam geçmedi arko aldım geçti şaka gibi
(194 puan) tarafından
Cildi zaten hassas olduğu için arkonemi kullanabileceğimi sanmıyorum içeriği temiz değil bence. teşekkürler ama sağ olun
0 oy
(2,494 puan) tarafından
benim kizımda çok pişik olurdu e bebekten desitin pişik kremi kullandım çok memnun kaldım o krem geçirmişti kızımın pişiğini 
(194 puan) tarafından
Şuan pişiği yok aslında bide zaten doktor önerisiyle bir sürü pişik ilacımız var ben daha çok pişik olmasını engelleyici bi krem arıyorum
(41 puan) tarafından
Penaten pişik kremini bi dene istersen cnm bize o çok iyi geldi 1 kere kullanımda da fark ediyorsun ama orijinalini al
(194 puan) tarafından
Canım mustela aldım pişik önleyici krem o günden beri bebişim rahatladı hiiiç pişiği çıkmıyo artık çok sağol
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Canım eğer dediğin gibi pişik olmaması için herşeyi denediysen pişik önleyici kremler var onlara bakabilirsin bende kullanıyorum hiç öyle sorun yaşamıyorum
(2,597 puan) tarafından
Ay yok kuzum valla diğer pişik kremleriyle aynı fiyat bide mustela bildiğimiz güvendiğimiz doğal içerikli bi marka ben çok güvenerek aldım öylede tavsiye ederim yani
(194 puan) tarafından
Harikaymış valla ben en iyisi direk alayım bunu. Nereden almıştın sen canım?
(2,597 puan) tarafından
Direk eczaneden alabiliyosun herkesin elinin altında olması gereken bi krem yaa
(194 puan) tarafından
Süper yaa şimdi zaten pişiği yok geçirdim hemen gidip alayımda olacağını hissettiğim anda kullanırım çok teşekkürler canım
(2,597 puan) tarafından
Ne demekk artık için rahat olur ondan sonra :) geçmiş olsun canım
0 oy
(13,384 puan) tarafından
Bez değiştir marka yani. Asitli beslenme. Her bez alışında krem sür pişik olmasını beklemeden. Hala oluyorsa bir dermatoloji takibi lazım atopik olabilir
(194 puan) tarafından
Bezi çoğu anne önermiş bunu dikkate alacağım teşekkür ederim
0 oy
(101 puan) tarafından

İlk bez markanı kullan canım. Molfix beyaz olanı kullanıyorum hiç pişik olmuyor. Ve hiç pişik kremi kullanmadım. Hakiki zeytinyağı sürdüm pamuğa döküp. Güzelce yikadiktan sonra iyice kurut. Sonra hakiki zeytinyağından sür bağla. Hemen etkisini göreceksin 

(101 puan) tarafından
Ayy yorumumu yeni okudum ilk bez markanı kullan ne demekse :D ilk bez markanı değiştir canım diye yazacaktım :D
(194 puan) tarafından
Evet zeytinyağını etkili diye biliyorum ama hiç denemedim bide o pişik olduktan sonra daha etkili değil mi? Çok teşekkürler
(101 puan) tarafından
Kızım pişik olmuştu ve çok kötüydü. Hemen duşa soktum. Sonra zeytinyağını sürdüm ertesi sabaha yarısı iyilesmsti. Her altını açtığımda havalandirip zeytinyağı sürdüm. Dene faydasını göreceksin. Kısa sürede geçiriyor
(194 puan) tarafından
Sağol kuzum mustela pişik önleyici aldım hiiç pişik sorunu kalmadı :))
0 oy
(788 puan) tarafından
En pahalı bebek bezleri bile bazen çocuklara iyi gelmeyebiliyor bir tanıdığıma prima iyi gelmemiş ama fark etmemişler daha doğrusu doktora götürdğklerinde doktor şekere çikolataya hamurişine alerjisi felan diye geçiştirmiş bunlarda anlamamış sonuç 4 yaşında bezi bıraktırmışlar alerji kesilmiş kız baya iyi olmuş ama kız şimdi 10 yaşlarında felan geçen gördüm halen şeker hamurişi felan yiyemiyormuş benim alerjim var kaşınıyom diyor
(194 puan) tarafından
Aaa çok üzüldüm böyle bişey yaşanmasına biz alerji için doktora gittik ama alerjik herhangi bi şey çıkmadı. Yine de kulağıma küpe olsun teşekkürler
0 oy
(164 puan) tarafından
Kayınvaliedeler niye böyle yaa hep en doğru kendi bildikleri bişeyden memnun kaldıklarını görmedim eşinde yani sana destek olcağına köstek olmuş
(194 puan) tarafından
Ya sorma ne yapsam beğendiremiyorum ben kendi çocuğumu ondan daha çok düşünüyorum zaten bana yardımcı olcağına dedikleri şeyleri bi duysan
0 oy
(828 puan) tarafından
Kayinvalideniz belli ki çok biliyor sunsun bir öneri 
(194 puan) tarafından
Öneri sunduğu da yok sadece beni suçluyo sanki kötü bi anneymişim gibi elimden gelen herşeyi yapıyorum yani
(828 puan) tarafından
Boş yorumu herkes yapar tabi boşverin canınızı sıkmayn
(194 puan) tarafından
Ayyynı böyle yapıyorum  bende bi de pişik önleyici krem aldım mustela hiiç pişiği oluşmuyo birşeyde demiyolar artık susturdum hepsini
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Hematen kullanmış miydin zeytinyağı olur sudocrem sürüyorum ben o koruyor
(194 puan) tarafından
Bir sürü ilaç denedim ama onlar pişiği engellemek için iyi gelmediler hiçbi etkileri olmadı pişik sonrası iyi gelebilir ama ben önleyici bi krem arıyorum
(1,203 puan) tarafından
Anladim fayda ediyodu ondan söyledim
(194 puan) tarafından
Teşekkürler canımm :))
0 oy
(336 puan) tarafından
Cnm bnm kızımda doğdu bir iki gün sonra öyle böyle bı pişik oldu bildiğimiz ettinden kan akıyordu biri vazelin tavsiye etti sürdüm bir hafta falan o günden sonra asla olmadı şuan 8 aylık daha da kullanıyorum tavsiye ederim deneyin bi
(194 puan) tarafından
Ama vazelin hem ağır hem yağlı olmaz mı ya benimkinin cildi çok hassas :( bide pişiği engelledi mi yani? ona iyi gelmeyebilir ama yinede teşekkürler
(336 puan) tarafından
Yok cnm o kadar ağır değil benim bebeğim de yeni doğmuştu o aralar sürdüm bı zararı olmadı dahada kullanıyorum ve o günden beri daha pişik olmadı
(194 puan) tarafından
Teşekkürler canım mustela krem denedin mi pişik önleyici ilaçç gibi geldi pişik sorunumuza artık sorun kalmadı çok şükür

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 153 göst.
29 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Honeybee (7,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 922 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 306 göst.
0 oy
12 cevap 473 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu

411,328 soru

12,381,933 cevap

43,280 kullanıcı

Kategoriler

...