Kızlar sonra uzun uzun söylerim. Eşimle annem arasında ufak bir münakaşa geçti. Yani sözel veya fiziksel değil. Eşim annemin bir sözüne darildi. Üstüne bir de babası eşime annem hakkında saçma sapan şeyler söyledi. Post acmistim zaten bunla ilgili. Yok bebeği bize göstermedi diye her neyse eşimle tartıştık geçen gün sinirle mi söyledi bilmiyorum annen gelmiycek bu eve dedi. Ama annemin biseyden haberi yok yani. Eşimin kırıldığından vs. Ama annem kötü bsy demedi. Eşim çok yanlış anladı. Şimdi yarın annem bebeği yıkamaya gelck eşim yüz asar mi blmiyorm napim eşime annem gelck diyeyim mi?
Bir de bugun eşim yarın yikariz bebeği beraber dedi. Arada kaldım akıl verin bana
Canım bence annene söyle ki bis eşimle kendimiz yikamaq istiyoruz bir behane uydur annen gelmesin annen gelirse eşin dahada sinirlenir annene karsi bir kine donur içinde sora aralarındaki yanlis annasmayi duzelt öyle bir durum yaratki eşin mecbur kalibda desin annen gelsin kendi tecrubemden soyluyorum 9 senelik evliyim benimde başıma böyle durumlar çok gelmiş annenide kırma eşinde sözüne karşı cikma ki anne karşı kotulesmesin kadının bütün harketleri batar yani
Bence esine söyle canim. Yarin annenin yaninda daha kötü tepki verir. Kadını kovacak degil yani demi. Zor bi durum Allah ysrdimcin olsun :/
Annem gelicek diye söyle canım haberi olsun senden önce konuştuk annemle bebeği yıkamak için annem gelicek de anneye hiç gelme evime denir mi canım sinirle söylemiştir o
Canm öncelikle keske annen gelmicek dedgi anda esine nasil knusuyosn annem o benm dye tepkni gösterseydn. Ama artk gecms smdi de annenin gelicegni söyle egr surat tawr yparm derse bundan snra ayni muameleyi senn ailen icnde ben yaparm de
Canım ikisi arasında kalmissin belliki sen yinede ikisini de kırmamaya çalış biri anne biri eş anlattığına göre annen kötü bişey dememiş en ufak şeyler bile kocalara batıyor annenizi kırmadan bebeği bu seferlik biz yikiyalim dersin
Daha neler ya annem ya annem ne olursa olsun bunun hesabını vermem ben şahsen bu konularda katiyimdir kendi ailelerine yap bakayım yapabilcen mi aynısı. Çok biliyorlar valla neyin hesabı bu aile el değil kusura bakma yazık günah ya ana baba bulunmaz 1 tane var ötesi yok ..
Annen gelsin eve hiç söyleme eşine gelmesin der sonra
Esine söyle canim annenin gelecegini önceden bilsin. Hem esinde annenle arayi düzeltsin anladigim kadariyla yanlis anlasilmalar var. Allah yardimcin olsun arada kalmak cok zor
Canım kusura bakma da ben senin postalarına biliyorum kaynanana hep sorun yaşayan insnalarin sen o zaman onunda annesi gelmesin eşin sacmalamis çok rahatsız oluyorsa annen gelmesine yakın evdee gitsin annen gidince gelir böylelikle ne annen alınır ne o sürat aşar anlamadım yani onunkine gelince anne de seninki neymiş habire onun annesi ile sorun yaşayan kişi sen degilmiydin
Evlenmeden önce düğün işlerinde benim annemde eşimin anneside cok karışıyordu bende eşimle henüz evlenmedigimden cok arada kaldım. En sonunda kendi anneme dedim ne skntim varsa ne istiyorsan onlar sana soylerse sende cevap ver bana anlatma dedim. Sonra kaynanamada aynı şekilde ben bana söylediğinde kırıliyorum annemle skntim varsa birşey isteyeceksen direk anneme söyle dedim. Ve ondan sonra rahatladım şuan annem karşı taraf hakkinda hiç konuşmuyor ama kaynanam her gördüğümde anneme değinir. Sen şuan yeni doğum yaptın bir sıkıntıları varsa sana yandırmasınlar ki emziriyorsundurda. Annen, eşin, eşinin babası kiminle ne skntisi varsa ona söylesin. Kayinbabanin senin annen hakkinda eşine konusmasida oldukça gereksiz. Sen bir annenin evladisin, aynı zamanda seninde bir evladın var ve hayatında evladininda bir babası var ki onunda ailesi var. Bunlar her zaman hayatında olacak. Ancak özellikle suanki durumundan dolayı birbirlerinde nefrette etseler de senin için ses çıkarmayıp saygısızlık etmemeliler, yani kendini hassas ve kırılgan göstermelisin ya da tam tersi aşı görüneceksin ama bu da seni yorar.
Eşini karşına al konuş yarın ya senin annen gelsin yada benim annem gelsin bize bebek yikamayi gostersinler de canım ilk onlarla yikaYalım sonra ikimiz yikariz diye söyle suan mantıklı olan tek.yaklaşım. Bu
Keske daha o annen gelmicek dedigi anda haddini bildirseydin kuzum ne demek annen gelmicek? Onunkilerde gelmesin ozaman.. bence soyle bilsin kadincagizin gelcegini annene gelme demek olmaz kadin senin icin gelio sonucta gectim.herseyi ana gibi yar olmazmis sakin el ogluna kanip sirtini donme annene
Bencede soyle annen size yardimci olmaya calisiyo
Bu konu ile ilgili bizden akıl istemene gerek yok açık ve net. Benim annemin istenmediği yerde bende yokum hadi eyvallah.
1,486,268 soru
24,298,751 cevap
343,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın