2 makine yerleşecek çamaşır var katli duruyor mutfak karıştı kaldı oturma odamın camları silinecek yatak odasının dolapları yerleşecek süpürülecek makinede şu an yıkanan çamaşır var ve ayrı olarak 1 makine kirli yikanacak çamaşır var şu an ortada yemek yok 5 aylık bebe 4 yaşında bı kızım var akşama hizmet hürmet bekleyen koca var bide vücudumun üstünde çok fena ağrıyan bir kafam var
Plan plan plan
Program program program
İstikrar istikrar istikrar
Aslında eşiniz evde iken daha rahat iş yaparsiniz bebege göz kulak olan biri olunca . Benimde 7 aylık bebeğim var calisiyorum her isimide yapıyorum üstüne kendime zaman ayırıyorum yani biraz yerinizden kalkmaniz lazım eski rahatlık olmuyor bebekli olunca
Hz. Fatma Peygamber Efendimizden, kendisine ev işlerinde yardımcı olacak bir hizmetçi isteyince, Efendimiz kızına bir dua öğretmiş ve bu duanın daha hayırlı olacağını söylemiş. Bu dua hangisidir?
Yatağa girdiğiniz vakit otuz üç defa sübhânallah, otuz üç elhamdülillah, otuz üç Allahü ekber deyiniz; bunu demeniz, sizin için hizmetçiden daha hayırlıdır.
Ayrıca bu hadis, yatarken bu zikri sürekli tekrarlayanların yorgunluk duymayacaklarının delilidir. Çünkü Hz. Fatıma yorulduğu için hizmetçi istemiş Resulullah (asm) da bu zikri tavsiye etmiştir.
1,486,287 soru
24,299,035 cevap
343,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın