0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,716 puan) tarafından
Canım anneler merhaba, oğlumun kulağına tüp takılma ihtimali var. Bence kesin ancak doktor yine de tekrar ilaç yolunu denemek istedi. Orta kulak iltihabı tekrarlayıp duruyor ve şuan hafif işitme kaybı seviyesindeyiz. 

Çocuğu bu ameliyatı olan var mı nasıl bir süreçti paylaşır mısınız? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,578 puan) tarafından
Benim oglum oldu geniz eti ameliyati ve tek kulağa tup takildi valla cok rahatladi cocuk 1 sene icindede tup düştü aldilar 

Cok agrisi oluyordur onun simdi kiyamam 
(4,578 puan) tarafından
Elisa sabah ameliyat oldu ogleden sonra ciktik canim az birsey burnu kanamisti narkozun etkisi gecene kadar biraz agladi sonra kendine gelince hastane odasini kurcalamaya basladi rahat gecti yani iki sene olacak mayista,daha bir kere bile antibiyotik kullanmadik hamdolsun cok sukur
(1,716 puan) tarafından
Ayyy çok güzel maşallah. İnşallah Allah bize de nasip etsin. Neredesiniz hangi şehir?
(4,578 puan) tarafından
Gebze canim kocaeli
(1,716 puan) tarafından
İstanbuldaysanız doktorunuza biz de gidelim diye sormuştum teşekkür ederim
(4,578 puan) tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Merhaba canim biz 7 aydir bununla ugrasiyiruz iok gitiizde isitme kaybi 45 ti antiboyutik ise yaramasa tup taicaz denildi 3 ay antibiyotik kulandik gitik baktik birseyi yok duzslmis ama tekrar girip oldu yine bizi duymamaya basladi gitik yine sivi birikmesi dedi 3 ay daha tedavu uyguladik gitik duzelmisti en son gecen ay gitik isitme testi 22 inmis ama hala su var bir aylik bitedavi daha verdi iylesmese tup takicaz dedi gecen ay takicaltik cocuk duzeliyr tekrarlaniykr bu yuzden erteledik bu ay ilerlene olmasa tup takicaklar bakalim 
(1,716 puan) tarafından
Bizim de durumumuz aynı :( antibiyotik kullandık geçti, 2 hafta sonra daha şiddetli şekilde döndü. Antibiyotik iğne verildi kullandık şimdi 3 hafta oldu bugün yine antibiyotik verecekti daha yakın kullanmış diye vermedi ama yakında yine kullanacak biliyorum :( diğer ay antibiyotik tedavisi yine yapılacak ve geçmezse tüp dedi doktor. Keşke süründürmeden taksa da rahatlasa çocuk. Siz neredesiniz hangi şehirde
(466 puan) tarafından
Bende ayni sorunu yasiyorum cnm ilacin tadi cok kotu cocuk her ictiginda agliyor rabbim sifa versin evlatlarimiza ben istanbuldan burdaki devlete goturuyorum
(1,716 puan) tarafından
Ben de İstanbuldayım. Avrupadayız biz. Bu kulak için gitmediğimiz yer kalmadı artık. Memlekete gidince Konyada bir doktor önerdiler ona da gittik. İnşallah şifa bulur yavrucaklar :(
(466 puan) tarafından
Bende avrupa yakasi canim esenyurt ben cam sakuraya goturuyorum 7 aydir
(1,716 puan) tarafından
Ben Bahçelievler Medipole, Bahçelievler Devlete ve A hastanesine götürdüm. Bugün yine Medipole gittik oradaki doktor böyle söyledi. Bakalım inşallah çok süründürmeden takar tüpü
(466 puan) tarafından
Insallh canm duyma orani ne senin cocugunun bu hastalikta dikat etmesen kalici isitme kayni olusuuormus Allaha sukur ki fark etik
(1,716 puan) tarafından
Böyle bir bilgi vermedi doktor bilmiyorum orta kulak iltihabı sıvı birikmiş dedi. Oğlum sağ kulağı ile çok az duyduğunu söylüyor
(466 puan) tarafından
Oyle oyle canm arastir googledende bilgi edinirsin ustunde dur mutlaka ihmah etme

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 228 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
7 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.

406,026 soru

12,171,604 cevap

36,639 kullanıcı

...