Eşimle 1.5 yıl önce severek evlendik. 7 aylık oğlum var. Eşim 4 aydır abisi ( evli ) ve kardeşiyle ( bekar ) birlikte İlçede çalışıyor. Her sabah gidip, akşam geliyorlar. Orda kız çalışanlar da fazlasıyla var. Çalışanlardan biri kayınımın sevgilisi. Önceden abi derdi ona ama 1 haftadır karı koca gibiler maşallah. Eşim ve erkek kardeşi ordan bi kızın da sürekli akşam tek başına otobüsle döndüğünü söyledi. Bizimle gelse sorun olur mu dediler izin vermedim. Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmiyorum dedim. Ancak benden gizli kızı alıp gideceği yere bırakıyorlarmış. Bunu dün öğrendim. İnkar ettiler ama sonunda kardeşi kendi itiraf etti. Bir de eşim dün birazdan çıkacağız dedi yarım saat sonra aradım oturmuş ordakilerle tatlı yiyordu. İster istemez moralim bozuldu. Biraz tepki gösterdim. Sonra beni haksız buldular. Psikiyatriye gidip tedavi ol, iyi değilsin dediler. Ben mi abartıyorum ve yanlış düşünüyorum ? Eşim beni sıkma diyor. Sıkarsam boşanmaya kadar gidermiş. Ben evden bile çıkmıyorum ama o herşeyi yapmakta serbest. Ne yapabilirim :(