Resmen rezil oldum.uzaktan akrabaglarimiz gelecekti oturmaya.iki keredir haber gönderiyordu insanlar iki kere de birşey çıktı ve iptal olmuştu.uc gün önceden bu gün için sözleştik.ogle namazını kılıp cikacaklardi evden konuşurken plan buydu.dun gece oğlum hasta oldu.sabah 6 da uyuduk .saat 9 a kurdum alarm ama kalkmak ne mümkün .kapatıp yatmisim.annemi de tembihlemistim her ihtimale karşı saat 1 de ara beni de börekleri fırına atayım demistim.annem saat 12 de aradı beni telefonla kaltim çocuk hasta oldu gece filan diye anlattım.jac kere de iptal ettim nasıl şimdi arayıp hasta gelmeyin diyim filan diye konuştuk.muhtmelen midesini usuttu hafif ateş ,ishal mide bulantısı var.bunu konuştuk daha pjamalarlayiz bende rahatım namaz kilacaklar çıkacaklar filan diye.bir kapı çaldı misafirler.burada kılalım diye dusunmusler .rezil oldum insanlara kırk kere anlattım ama çok üzüldüm resmen pijamayla açtım kapıyı çocuklar pijamalı börek fırına girmemiş.onlarda mahcup oldu plandan erken geldikeleri için.konusacaklarini sanmıyorum dedikodu yapacak bir tip değiller ama çok mu rezil oldum ben ya