Sana çok geliyor ama inan ki verilir ben seni anlıyorum ikinci çocuktan sonra bende kendimi salmıştım sürekli ağlayan kucak isteyen bebek beni psikolojik olarak çok yıprattı bende sadece yemek yiyerek mutlu oluyordum ve yedikçe mutlu oldun mutlu oldukça daha çok yedim sürekli kucağımda olduğu için doğru düzgün harekette edemedim ee sonunda ne oldu şiştikçe şiştim. Benim boyum 170 98 e çıktığımı hatırlıyorum en son diyete başladım başladığım gün 94 kiloydum bak ilk açtığım post o gün başladım 1 buçuk ay olucak 86 ya düştüm ne detoks ne çay ne ağır spor, sadece çok fazla yemeyi kestim kahvaltıyı kaldırdım zaten kendini tuttukça artık alışıyorsun. 3 hafta sonra filan da Leslie ye başladım. 8 kilo verdim toplam 6 hafta gibi bir sürede. He daha çok olur muydu belki olurdu ama 8 kilo ne ya diyebilirsin ama o kadar çok fark ediyor ki. Ben artık aynada kendime bakmaktan nefret eder hale gelmiştim. Şuan fazlalıklarım var evet ama en azında aynada ki kendimi seviyorum. Ben yaza kadar devam edicem inşallah hedefim 65.