Dün gece alakasız bi şekilde bi rüya gördüm etkisinde kaldım rüyamda eşim beni aldatiyodu hemde 2 kadınla ikisininde kimlikleri elindeydi falan gerisini hatırlamıyorum. Sonra bugün akşam 7 gibi geldi anneside bizde malzeme alıp gitti yolcu ederken dikkatimi çekti boynunda çizik izi var di bune dedi bilmiyom falan dedi gitti şimdi geldi sinirlerim.bozuk soğumuş hissediyorum aslında ihtimal vermiyorum bi yandan bi yandanda bu rüya falan işaret olabilir mi kendi kendimi yiyorum şuan.asla telefona farklı şifre koymaz herseyini bilirim gün içinde çok arar msj atar ama bilmiyorum bu rüya ve o iz kafamı kurcalıyor. Konuşmak görmek bile istemiyorum şuan
Adı üstünde rüya , fazla dert etme
Sen hamileain ve hormonlar tavan olmuş durum da ama durduk yere niye tatsızlık çıkarıyosun ki takma kafanı bi çizik uğruna görmek istememekte neyin nesi
Rüya adı üstünde rüya hadi git kocana sarıl ❤❤❤❤
Hamilelikte oluyor canım öyle saçma sapan rüyalar bende çok görüyorum takma bunları hormanlar işte ah ah
Kuzu ruyaya bakipta kendini sıkma uoksa evliliğini zehir edersin belki baska bise olmuştur guzel dusun bence
404,789 soru
12,125,827 cevap
36,484 kullanıcı