0 oy
801 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kizlar ben Sıla'yı çok seviyorum birkaç ay sonraki konseri için bilet aldım ben ve eşim için 4500 küsur tuttu.Paylaşim yaptim konsere gitmek isteyenler biletler tükenmeden alın fln diye.Akrabamın biri yazmıs insanlar ekmek bulamiyor senin bu konser biletin israf günah.Yazik o paraya.Sanat benim için ekmek gibi su gibi bir şey dedim.Ayrica kendi emeğimle kazandiğim paranin hesabıni kimseye verecek değilim.Yemeyeceksem içmeyeceksem tatile gitmeyeceksem istediğim etkinliklere katılmayacaksam neden çalışıyorum ya?Evet sanat benim için çok önemli.Tiyatroya gitme, sinemaya gitme, konsere gitme, tatil yapma böyle hayat mı geçer ya?Bazi insanları anlayamiyorum ya yaşayamadıklari her şeye karşilar

33 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Aman kime ne ya kazandığın paranın hesabını mı vereceksin 

Bende çok severim öyle şeyleri ama şu anda önceliğim evimin tadilatı ve eşyası olduğu için birikim yapıyoruz ve harcama yapmıyorum 

Bittiğinde bende gezmeyi dolaşmayı düşünüyorum kimse de karışamaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu tercih meselesi bana göre gereksiz pahalı ama sana göre değildir yani insanları hiç ilgilendirmez keşke yazmasaydın bilmelerine gerek yok ki :)
0 oy
(349 puan) tarafından

Ben 4500 fazla param olsunda borçlarımı hemen ödeyelim çocuğumuza birikim yapalım diyen kafadayım aşko :)

Ama tabi çalışan sensin paran senin millete sanane kim onlar istediğin gibi harcayabilirsin :ermm:

0 oy
tarafından
Anlamak istemiyenlerin böyle demesini normal karşılamak lazım bende kitap alıyorum bana da diyolarlar kitaba bu kadar para verilir mi çocuğuna harca diye ben onları çocuğuma bırakacağım diyorum 
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Bence kesinlikle israf değil ben olsam ben de veririm ama bunu duyurmak hoş olmamış bence . 
0 oy
(20,363 puan) tarafından
İsraf diyemem. Lux bir harcama. Derin düşünürsek lux israftır. Ama kimsenin kimseye karışma hakkı yok. Seninle kazanmadigina göre paranı nereye harcadığına karışamaz kimse . Ama ben kendimce insanların gıpta damarını kabartacak şeyler paylaşmaktan da kacinirim. O da ayrı bir konu 
0 oy
(6,114 puan) tarafından
Konsere cok gittim ama sılaya  onu vermem   insanlar bazen  cekemiyomu  bilmem bende haftaya tatile gidicem bungalov  yada otele komsumla  kahve içiyorum  tatilden açıldı gidicem  dedim günlüğü sordu diyince aaaaa kiz kafayimi  yedin  dedim bana iyi geliyor  her kış  yapıyoruz  bu tatili oglum esim seviyoruz  yani hayatta rutin yasayamam  patlarım imkanım var gidiyorum olmasaydı ayagimi  ona göre  uzatırdim  iyi eğlenceler  sana canım 
0 oy
(866 puan) tarafından
Tabi gidebilirsinde bilet bitmeden  alın diye paylaşmanız saçma geldi bana
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Ben olsam öyle seylere para vermem herkesin kendi karari tabi
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Sizin kazandığınız paraya kimsenin karışma hakkı yok ama ben gidemem konsere hep kavga filan çıkar izdiham oluyor diye kim nasıl isterse parasını öyle yer sonuçta kendi alın teriniz
0 oy
(788 puan) tarafından
Valla tatlım sen o konserin biletini atmayıp fiyatını söylemesende o kişiler sen konserden görsel paylaştığında gene hasetlenecekler benim dayımın karısına ananem 75 gram adana burması taktı zamanında kenara atmıştı 45 gramda gerdanlık set taktı hemde 22 ayardı bana nişanda kocam 10 gram 14 ayar gerdanlık set taktı 15 gramda 1 tane bilezik taktı ama benle beraber seçmeye gitti kadının gözüne durdu nişanda herkesin içine bana gelipte altınlarını beğendinmi gel altın bakalım diyen olmadı kıza bak her fikri ona soruluyor dedi ha ananem o zaman altınlarını setini beğenmezsen nişan sonrası değiştiririz kızım demişti ananem zamanında kuyumcuyla senet karşılığı almış altınları adana burmasıda kötü değildir hani beğenmemiş daha birkaç rezillikte çıkardı nişanda ananemi kötüledi millete ha bizim taraf biliyodu bizide karşı taraf bilmiyodu bana git fantazi geceliğini giy gel dedi durdu ben kapalıyım daha tenimi annemler bilmiyor doğru düzgün saten güpürlü birşeydi tutturdu giyeceksin diye ha ksdın ksdınaydık ama ben giymedim kaynanada onu sadece eşinin yanında giyebilir ben onu millet görsün diye aldırmadım dedi kaynanamla gurur duyduğum bir andır ondan sonra yengem sustu ananem hem içeri hem dışarıyla uğraşmaktan yengemin ettiği dedikoduları duymadı tabi sonra sinirlendim eşim gil gidince ağladım alt kata inip ananem ne oldu dedi dedim yengem böyle böyle yaptı şok oldu ama gidipte birşey demedi dayıma musallat olur diye ya benim 15 gramlık bileziği kıskandı bu arada dayım halen daha yengeme bilezik alır koluna kendide çalışıyor evleri arabaları herşeyleri var ama benimki batıyor takma
0 oy
(743 puan) tarafından
Kisiden kisiye degisir ama ben o parayi asla konsere vermem ama dedigim gibi ben vermem sen verirsin tercih meselesi
0 oy
(615 puan) tarafından
Durumun varsa seviyosanda israf değil.ama sen gösteris yapmak istemişsin yapmışsın da..görmüşler..gösteriyorsan elestirelere de açik olcaksin.gitmeyenlere sanki çok şey kaybetmiş gibide davranamassin.herkes imkaninca yaşar harcar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 411 göst.
12 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
30 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 421 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

412,458 soru

12,417,366 cevap

45,071 kullanıcı

Kategoriler

...