0 oy
151 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,506 puan) tarafından
Üzüm sarmask yaptım dün pişirdim pirinçler hafif tıkır kalmış pişmemiş kuru kuru olmuş ağır ateşte pişirdim bide yavaş yavaş yağ da döktüm pişerken neden öyle ki 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suyunu az koymuşsun birdahaki sefer daha fazla su köy içinde biraz su varken altink kapat pilav gibi. Demlemeye birak
-Reklam-
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Pirinçten kaynaklanıyor olabilir
0 oy
(523 puan) tarafından
Ya suyunu az koymuşsun yada pirincini yıkamadan yaptıysan kuru gelmiş olabilir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 115 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde idilt (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
10 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 3kuzucukannesi (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 204 göst.
25 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma.nurr. (163 puan) tarafından soruldu

381,233 soru

11,413,172 cevap

34,956 kullanıcı

...