0 oy
161 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Üzüm sarmask yaptım dün pişirdim pirinçler hafif tıkır kalmış pişmemiş kuru kuru olmuş ağır ateşte pişirdim bide yavaş yavaş yağ da döktüm pişerken neden öyle ki 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suyunu az koymuşsun birdahaki sefer daha fazla su köy içinde biraz su varken altink kapat pilav gibi. Demlemeye birak
-Reklam-
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Pirinçten kaynaklanıyor olabilir
0 oy
(937 puan) tarafından
Ya suyunu az koymuşsun yada pirincini yıkamadan yaptıysan kuru gelmiş olabilir

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 489 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 99 göst.
+3 oy
35 cevap 532 göst.
3 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.

411,721 soru

12,394,511 cevap

44,065 kullanıcı

Kategoriler

...