Kuşlar benim lise zamanı kız arkadaşıma takıntılı olan biri vardı bana bugün mesaj atmış buse aaa sen çok değişmişsin yaaa diye isteğini sildim hemen o kız arkadaşıma bir dolu mesaj atmak istedim ama görüşmüyorum hiçbir şekilde onun yediği boklar bana sıçrıyor hayır evli olduğum belli kocam çocuğum ben varız profilde soyismim farklı neden yazarsın hayır bide 6 7 sene geçmiş nereden buluyorlar nereden aklına geliyor onu anlamıyorum
Arkadaş seçimi çok önemli bir kez daha anladım gençken anlamıyor insan ama olgunlaştıkça yaş aldıkça anlıyor hayatımdaki verdiğim en kötü karar olabilir hayatımın içinden geçti
İlk sene üni kazanamadık dershaneye gittik orda da aynı sınıftaydık ikimizinde erkek arkadaşı vardı o bütün dershane ile birlikte oldu ben ise arkadaşim diye sevgilisine onu savundum meğerse ben onu savunurken o bütün Dershanenin içinde benim erkek arkadaşım da varmiş sonra ikisi sevgili oldular ben o dönem yediğim kazık yüzünden 1 ayda 65 kilodan 49 kiloya kadar düştüm ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor ayrıldılar 1 seneye yakın çıktılar şimdi o kız arkadaşım antalyanın mimli oros.... Dan oldu
Ben ise bütün bu şeylerden kaçıp memleketime uzak yerde üni okudum evlendim şimdi 1 yaşinda oğlum var ve çok mutluyum