Olayı baştan anlatayım size. Eşimin ananesinin evinde önceden dayısı oturuyordu. Sonra iki kardeş anlaşamadı evden çıkardılar. Dayida başka eve taşındı. Sonra dede köyde hastalanınca evine getirdiler. Evde de hiç eşya yokmuş. Kaynanamgil kizlar olarak para verip almaktansa evdeki eşyalarından götürdüler. Kaynanam bana da sordu kullanmadığım eşya var mı diye..? Bende dedim benm çok esyam yok kullanmadığım eşya hiç yok. Kullandığım eşyayı 'da ben vermem ayıp yani dedim.
O sırada bana önceden ev görmeye gelindiğinde şu takımı getirmişlerdi bende kullanmıyordum sıfır onu verdim bir tane de yine sıfır etiketli tava vardı onu gönderdim. Annemde evde ne kadar tava var götürmüş. Şimdi asıl olaya gelirsek
Sabah geldi kızım ben tüm tavalarımı ananene götürdüm evde yumurta kırmaya tavam yok senin şu ağır kulplu tavayı bana versene..?
Dedim ben 3ĺu kulplu tava dışında tavam yok yani sende biliyorsun dedim. Neyse hangisini veriyorsun dedi dedim vermiyorum iyi şu ortanca olanı alayım dedi aldı gitti. Sonra beni aramış diyor sen bunları 101 den mi aldın dedim hayır cayizin içinde olanlar. Ben tava alınca tavanı veririm sende ne kadar cimrisin.?
Abi bunun neresi cimrilik fazla olsa zaten veririm 3 tane tava var yani vermemek neyin cimriligi