Tatlım normalde yapamaz bizide 2 bin tl den 10 bin tl ye yaptı ev 10 yıllık ama görsen herşey elinde kalıyor adamın birde binada 20 dairesi var tek biz değiliz yani ama mahkemelik olabilirsiniz 2 sene uğraşır mahkemeyle o süreçtede siz kendinize yeni ev bakarsınız hemen sonuçlanmıyor davalar 30 milyon kişinin icra davası varmış hemen seni evden çıkaramwz ha sorunlu birisiylse seni taciz edecekse sen bilirsin benim eşim hamileyken adamla tartışmamam için göz yumdu diğer 19 daire 4 bin tl den oturuyor ben onada çok sinirlendim bizimki ocaktan ocağa sözleşme yenileniyor adamla eşim kavga etti günlerce taciz etti bizi adam eşimde taşınsm depoxito vs. Sorun olmasın diye verdi adama istediğini diğer daireleri 10 la 15 bin tl arasında yapacakmış bakan şimşekte ev kiralarının %25, artış kararını haksız buluyor daha fazla artmalıymış yargıtaydan 2 kişiye %25 kanunu olmasına rağmen kanunu hiçe sayıp ev sahibini haklı buldu ama dediğim gibi bırak mahkemelik olun 2 sene sonra çıkarsınız adamın biri 4500 tl den 24 bin tl ye çıkarmış kirayı mahkemelik olmuşlar yargıtay ev sahibini haklı bulmuş benim evimde mahremiyet bölgesinde düşün site dışında koyunlar köpekler inekler yaban domuzları felan var arada etrafta görüyoruz market manav okul hastane pazar hiçbiride yakın değil birde yokuş var evlere şenlik evin tek iyi tönü 120 metrekare olup doğalgazı olması