Kızlar eşimle aramızda 8 yaş var eşim 34 yaşında 8 yıllık evliyiz 1 tane 3 yaşında oğlum var 2 .ye hamileyim bazen dışarıya çıktığımızda bazense beraber bişeyler yapmaktan zevk alamıyormuş zaten ne zamandır çıkmıyoruz yada beraber bişeyler yapamıyoruz çocuktan dolayı, bende istiyorum ki başbaşa bir yerlere çıkalım birşeyler yapalım ama meğerse adam bazen zevk alıp bazen zevk alamıyormuş hatta neden böyleyim diye araştırma yapmış oradan öğrendim bende, bende ilgisini göstersin istiyorum oda beklentimi biliyor ama eskisi gibi olamıyorum diyor, erkekler mi böyle yaş ilerleyince mi böyle oluyorlar çocuk mu yıprattı bizi yoksa çocuklukta çok ilgi görmemiş gösteremiyor mu bilemiyorum, hatta üzüldüm biraz duygusallaştım yanında beni sevmiyor musun diye bunun sevgiyle alakası yok tabiki seviyorum dedi, yine bana sevgisini gösterir afedersiniz cinsel açıdanda bir sıkıntı yok ama bunun normali nedir, erkek görmek kadın duymak ister, ben mi beklenti mi azaltmalıyım yoksa onun bi uzmana mı görünmesi lazım sizler nasılsınız bu konuda nasıl düşünmeliyim bana bir fikir verin?