Merhaba hanımlar . Kızım 6 gündür hasta ateşi var ve çok huysuz 4 gündür acille gidip duruyoruz . Acildeki doktor salgından dolayı kanında enfeksiyon var dedi . Bugün bı doktora gittim kızımı göstermeye doktorun ağzından hiç bir şey anlamadım . Kayınvalidem bana doktorun 'kızı çok üşüttüğünü o yüzden böyle' olduğunu söyledi. Sonra ben kızımla hastanede kaldım kayınvalidem eczaneye ilaç almaya gitti . Doktor 3 tane iğne verdi . Antibiyotik olan iğnelerden . Eczanedeki kişi kayınvalideme ' bu kızı mahvetmişsiniz yaşı kaç veriyorsunuz . Fena halde üşşütmüş ' demiş . Kaynanam da gelip bana anlattı . Sonra bende iğneyi vuracak olan hemşireye sordum eczanecinin dediklerini ,iğnenin agır bir iğne olup olmadığını ,hemşire ' ağır bir iğne değil , eczacı abartmış dedi '
Benim anlamadığım bu kış boyunca hiç dışarı çıkmadı. Kızım Allah'ın hergünü evde ,parka bile götürmüyorum . Evde desen sürekli kalın giydiriyorum . Doğalgaz açık hatta evin ısınamadığı zaman ocağı yakıyorum kızım için .
Kızım doğdugundan beri zayıf bı bebek ne zaman tam kilo aldı desem hep dişleri çıkıyordu ,ateşleniyordu ve kilo kaybediyordu . Bu seferde tam kilo aldı dedim bu lanet olasıcı hastalık çıktı
Herkes bana kızımı mahfettigimi söylüyor . Allah aşkına ben onun annesiyim hepinizden daha çok ben üzülüyorum kızıma . Ben kızım sağlıklı olsun istemezmiyim niye bile bile kızımı mahvedeyim .
Uzun oldu hanımlar sadece dertleşmek istedim