Atamamiz ciktiginda cok aglamistim antep olcak diye ev bile bulmustum aninda kiralayalim diye esimin arkadasi o apartmanda enkazda kaldi. Gercekten her serde bir hayiri sukretmeyi o gun ogrendim. Rabbim kayiplarina ulastirsin gunahlarini affetsin kalanlarina saglikli omurler nasip etsin. Keske hic 5 6subat olmasa biz sadece depremi hissettik kaybim tanidiktan yok olanlarin Rabbim akil sagligini korusun.......
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ölenlere Allah tan rahmet kalanlara da sabır
https://twitter.com/guliizyldrm1/status/1754221621991084221?t=UYYzSkNkgRQevp6nvZSEgA&s=19
Her şeyimiz kayıp benim gözümün önünden gitmiyor yağmurun altında çığlık çığlığa cirpinisimiz sobanın düşüp halıları yakması 1 sene geçti ama gelip bize sorsunlar nasıl geçti uyuyoruz ama nasıl uyuyoruz çorap ayagimizda kiyafetler baş ortuler yanımızda deprem çantamiz kapı ağzında halbuki o kapıya varacagimiz bile meçhul kim bilir ne şekilde nerede vereceğiz emanet canımızı gerçekten çok zor biz yasadik Hatay'da mahallemiz doğup büyüdüğümüz ev sevdiklerimiz resmen yok olduk rabbim hickimseye yaşatmasın her detayı bambaşka bir acı.
1,487,875 soru
24,322,086 cevap
345,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın