0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,307 puan) tarafından

Evimiz cadde üzerinde özellikle yaz aylarında çok ses oluyor çocuklar sürekli korna sesinden korkuyor ya 😏

Bu akşam saat abartısız 5 konvoy geçti işin tuhafı yarın bizim düğün var muhtemelen aynısını bizimkiler de yapacak keşke bu adet kalksa🙂

6 Cevaplar

+1 oy
(15,182 puan) tarafından

katılıyorum. üstelik şimdi bkunu çıkardılar. drift atmalar, abartı egzoz, son ses müzik 🤦🏼‍♀️

gelin arabası bile süsletmedim, düğüne kadar evde bekledik, herkes salondaydı sonra aradılar bizi eşimle arabaya bindik salona gittik bu kadar 😂

(10,307 puan) tarafından

Evet ya bide burda motorcular çok fazla küfretmek için zor tutuyorum kendimi 😅

-Reklam-
0 oy
(687 puan) tarafından

Çocuk olana kadar kimse rahatsiz etmezdi şimdi çocuk var öğlen uyusun gece uyusun ses oldumu bende kızıyorum  şimdi yol üzerinde ise haklisin cabim sesler çekilmez devamli

(10,307 puan) tarafından

Aynen sırf bu yüzden taşınmak istiyorum

0 oy
(2,024 puan) tarafından

Biz abartmayi seviyoruz ulkece malesef abartmadan yapsak sorun yok aslinda

0 oy
(2,751 puan) tarafından

Hadi gelim konvoyu neyse de keşke şu düğünde silah sıkma olayına bir çözüm bulunsa pat pat sıkıyorlar çocuk korkuyor 3 gün silah sesi dinliyoruz şikayet etsek polis gidip uyarıyor sadece sonra yine devam ediyorlar

0 oy
(6,501 puan) tarafından

Ya biyerde okumuştum, bir kadınla bir erkek gerdeğe girecek diye ne diye bu kadar uğraşıyoruz diyordu. Ben sadece düğün çıkışı konvoy kısmı için böyle düşünüyorum. Gecenin bi saatinde bizene sizin düğününüzden diyesim geliyor.

(10,307 puan) tarafından

Aynen bide gelin getiriyor lar bâzen o saatte oynamalar konuşmalar 🤦🏼‍♀️

0 oy
(17,534 puan) tarafından

Asker uğurlaması olabilir 

Geçen akşam 11.30 gibi bir yerden dönüyoruz 6 araba korna sesi müzik sesi caddeler de geziyor 

Önceden alamazdım şimdi diyorum bu evlerde uyuyan çocuklar korkup uyanacak  

(10,307 puan) tarafından

Aynen ya bide bu akşam hep askerle alakalı türkiye ile alakalı müzik sesi geliyordu düğün gibi bende diyom örgüt silah bırakmış onun kutlaması mı ne 🥴😆 büyük ihtimalle asker eğlencesi ydi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 890 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde mlodi (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (6,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 447 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Berobi44 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.