biz 5 yillik kiraciyiz 700 lirayla oturmaya basladik sonra 900 oldu sonra 1200 oldu sonra 1900 oldu şimdi 2500 veriyoruz ama adam 4 aya bir sam yapiyor bu yıl fiyatlar uctu biliyorsunuz simdi 2500 den 6500 istiyor bizim mahallede evler 9 bin asagi degil ama biz yeni kiraci deqilizki kombisi sorunlu yaptirmadi biz koyden kucuk bi kombi vardi indirdik oda kucuk ev büyük cok yakiyor bu ay 3200 lira dogalgaz parası verdik karisi diyor vermiyorsaniz o zamn cikin biz oturacagiz esimde cikmiyorm benim verebilecegim maksimum 5 bin yok diyor esimde git mahkemeye ver ozmn ben cikmiyorm kira dekontlarim hepsi duruyor dedi en son ekimde zam yapti yil dolmadan böyle diyor ne yapcagiz bilmiyorm bir daha tasinmak istemiyorm bu 5mevim cok zor artik ev sahibi olmak istiyorm bide kadin hic bir kere bile eve gelmdi hic gormedi evin icini esime demiski siz cok lüks yasiyorsunuz
Suan oturdugum evde 2 bucuk 3 senelik sozlesme var 2 bucuk die ama esim dior kiralar bu kadar olmusken ben artik utaniyorm o parayi verirken biraz yukseltiyim dedi ulkece üzüntümüz bile fakir
1,492,466 soru
24,386,387 cevap
349,026 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın