İki haftadır garip şeyler yaşıyorum. İlk olanı kısaca söylim. Ben bi gün kızımla dışarı çıktım arabayla gidip geldik hesapladım 35 dk evde yoktum. Geri eve geldiğimde salonımda büyük fotoğrafımız var o yerdeydi. Modem falan hep düşmüştü. Banyo kapısı aralıkta. Ve salonda olan peteğin üst demeri eğilmişti ki ben elimde bastırdığım halde eğilmeyen şeyi o fotoğraf asla eğemez. Bi de elle bırakılmış gibiydi ama eve hırsız girmemişti. Ondan sonra da Bi kaç şey yaşadım. Bugün olanı anlatayım. Köydeyiz kaynanamda. Onlar hep beraber bahçeye gittiler.kızım da uyudu oturma odasında yatıyor. Ben mutfakta bulaşık yıkadım çay koydum kendime fotoğraf falan çektim. Mutfakla oturma odası karşılıklı yan yana değiller. Çocuğun kapısını ve mutfağın kapısını kapatmıştım çocuğa su ses gitmesin diye. Ben fotoğraf çekerken kapı sesi oldu. Aha dedim kız uyandı. Çünkü bayağı oldu uyuyalı. O kapı sesinden eminim ama. Neyse kızım uyandıktan sonra geziyor her yere bakıyor eğer ben yanında değilsem. Bi de benim olduğum odaya yavaşça giriyor kapıyı çat diye açmıyor yani. Çayı aldım koydum kenara. Mutfağın kapısı da açıldı yavaş yavaş açılıyor. Gel kızım burdayım dedim. Ses yok. Ama kapı hâlâ açılıyor. Kalktım baktım kimse yok. Oturma odasına geçtim kızım hâlâ uyuyor ve bayağı derin uyuyor o korkuya kapıyı pat diye açtım yani. Aşırı korktum. Hamileyim diye mi acaba bilmiyorum. Önceden garip rüyalar görürdüm şimdi de böyle şeyler yaşıyorum. Sürekli kızım ağlıyor gibi geliyor. Ya da evde geziyormuş gibi ayak sesi duyuyorum ama yok uyuyor