0 oy
495 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar iyi geceler kız kardeşlerim geldi. ramazan için buzluğa mantı sarma filan yapıp attık . benim kızım var 1 yaşında yemek bile zor yapabiliyorum onunla :(  o yüzden böyle kolaya kacmak istedim sizin yaptiginiz tarifler varmı buzluğa atabilecegim poğaça filanda yapıp atmayı düşünüyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,537 puan) tarafından
Sigara böreği,içli kofte,fellah köfte,mozaik pasta,kızartma, poğaça, aklıma bunlar geldi
tarafından
Teşekkürler canım kızartma atarsam bı sıkıntı olurmu tadında denedinizmi daha önce ❤️
(2,537 puan) tarafından
Ben atıyorum canim koku yapmiyor ama bazıları yapıyor diyor dolaptan mi.kaynakli bilmiyorum ben hep atarım hiç kokmaz.koksa bende yiyemem .:)
(2,537 puan) tarafından
Bak bide Starbucks kurabiyesi var yada başka kurabiye de olur çok güzel oluyor :)
tarafından
Teşekkürler canım deniyecem dua ederim sonra ❤️
(2,537 puan) tarafından
Az bişey dene canım ertesi gün bı bak kokmassa fazla yaparsın ♥️şimdiden hayırlı ramazanlar afiyetle yemek nasip olsun
tarafından
Hayırlı ramazanlar şimdiden
(1,251 puan) tarafından
Nasıl yazılıyor kurabiye dolaba pişiripte mi koyuyorsunuz acaba sigara böreğini nasıl yapıyorsunuz çiğden mi koyıyorsunuz çıkınca kaç dakika sonra kızartıyorsunuz acaba
(13,512 puan) tarafından
Kızartma yapıp domates sosu ile kaynatıp sıcakken vakumla bacı kavanozda. Hiçbir şey olmaz konserve gibi
tarafından
Ya teşekkür ederim deniyecem ❤️
-Reklam-
0 oy
(254 puan) tarafından
Börek yapabilirsin canım poğaça  sahurda güzel olur yani köfte yapabilirsin canım pisirmedsn atabilirsin  kurabiye  falan vs 
tarafından
Teşekkürler canım deniyecem sjsj
0 oy
(1,343 puan) tarafından

Ramazanı anı anına yaşamayı çok seviyorum rabbim ramazan ayında maşallah Bi bereket veriyor sabah ne yapayım diye düşünürken öyle şeyler hazırlıyorum diyorum yüce rabbime şükürler olsun <3:ermm:

tarafından
Paçaya yapisan bı bebe olunca her türlü altarnetife ihtiyaç duyuyorum :De bereketiyle gelsin ramazan inşallah
(1,343 puan) tarafından
Ay aşkom bende 4 tane var 2 si ufak 2 si büyük
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Peynirli yufka sarıp attım. Pizza köfte bazlama sarma sultan kebabı attım. Biras da mozaik pasta starbucks kurabiye yapip atsam iyi olacak.
tarafından
Ellerinize sağlık iyi fikir oldu teşekkürler ❤️
0 oy
(274 puan) tarafından
Mantı da sarma da kolay değil yalnız fırın yemeklerini tavsiye ederim tavuklu sebzeli patatesli 

Ya da köfteli patatesli

Haşlama yapabilirsin et ya da tavukla tencere yemeği olarak

Pilav Fixmenu zaten mercimek çorbası 

Ama nohut ve kuru fasulye haşlayıp atsan daha iyi olur bence yemek kısmıyla uğraşmadan vakit geçmez 
tarafından
Nohut fasulye falan attım haşlayıp iyi oluyor gerçekten fırın yemeklerini nasıl atabilirim sıkıntı olurmu ne kadar bekliyor kusura bakmayın uzun oldu
(274 puan) tarafından
Hayır çocukla yapman kolay olur diye dedim ramazan da ama hangi yemek olursa olsun sulu bile olsa çorba vb her yemek yaklaşık üç ay bozulmadan buzlukta durur
tarafından
Teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
(20,687 puan) tarafından
Poğaca tuzlu kurabiye filanda yap canim
tarafından
Teşekkürler canım ❤️❤️
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Her buzluk menüsü isteyene bu videoyu atıyorum :D gün menüsü biraz ama işine geleni seç yap 

tarafından
Ya teşekkür ederim çok iyi oldu bu ❤️❤️❤️
(11,008 puan) tarafından
Rica ederimmm ☺
0 oy
(5,736 puan) tarafından
Manti 

Sarma 

İclikofte

Lahana sarmasi 

Kofte

Sulu kofte icin kucuk kofte

Pizza

Pogaca

Borek

Kurabiye 

Kavurma

Haslanmis kuru fasulye-nohut 
tarafından
Çok çok teşekkür ederim
(5,736 puan) tarafından
Rica ederim. Pide de yapip dondurabilirsin eklemeyi unutmusum :)
tarafından
Aaa çok mantıklı çok sevindim bunu duyduğuma teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Doğum geldi hem doğum için hem ramazan için hazırlık oldu dolaba şunları yaptım 

Yaprak sarması

Kayseri mantısı 

Kadayıf sarması 

Sulu köfte 

Misket köfte yapacağım 

Poğaça 

Bir tepsi su böreği var 

Garnitür var 

Aklıma gelenleri yqzdim canım şimdilik 
tarafından
Çok teşekkürler canım ❤️ sağlıkla gelsin bebiş inşallah
tarafından
Rica ederim canım ❤️
tarafından
Alalh razı olsun bacım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
+2 oy
8 cevap 162 göst.
21 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (488 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 221 göst.
21 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde eslemree (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.

413,805 soru

12,455,981 cevap

46,477 kullanıcı

Kategoriler

...