Hanımlar 2.5 yaşında ve 7 aylik kızlarım var ama gel gelelimki o kadar yoruldum ki herseyden özellikle evlilikten beden yorgunu değil beyin yorgunu ..
Gerçekten bu 2. Xoxukda. Sonra artık neredeyse haftada 2 kere kavga ediyoruz tamam diyoruz yapmayalım çocuklarımız var diyoruz hoooppp yine kavga bu sürekli böyle artık anlaşamıyoruz neden oluyor bilmiyorum .. ufacık şeyler gerçekten çok büyüyor artık bu beni yormaya başladı evde huzur hiç birsey kalmıyor çocuklara yansıtmamaya çalışıyoruz ama olmuyor
Mesela örnek vereyim ben gerçekten küfürü sevmeyen bir insanım biz ailenizde böyle küfür konuşanı vs görmedik bu hep boylediydi ama gel gelelim eşime bu 2. Çocuktan sonra çok değişti tamam küfür etmicem diyor yine ağzından küfür çıkıyor tartışırken veya birseye sinirlendiğinde.. sijirli bir yapısı var oturup konuşuyoruz ama yine aynı dün çok pis kavga ettik yine küfür yüzünden bu sefer bana vurdu ve bende bunu kaldıramıyorum evlikigimizin 6. Senesi ilk defa vurdu ama gözüme vurdu ve şişti oda pişman ama ben artık ayrılık kararı aldım boşanmak istiyorum gerçekten anlaşamıyoruz artık birbirimizi dinleyemiyoruz konuşamıyoruz bir anlaşmaya gidemiyoruz sürekli kavga.
Sizce ne yapılmalı bu durumda bir daha yapmayalım diyoruz ve yine aynısı oluyor 2mizinde sinirli yapısı var ufacık birsey olsun yada küfür olsun hemen sinirleniyorum küfüre gelemiyorum ince çizgim nasıl yapicaz jilmiyorum ama böylede gitmiyor cocuklarda var nasıl yapicaz bir fikrinizle yok açıkçası xocuklar babasız kalmasın diyorum ama yok yani nereye kadar dayanmam böyle bilmiyorum